Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen konnyen fogadtad el,...

Milyen konnyen fogadtad el, hogy a tested mar nem lesz a "regi"?

Figyelt kérdés
Sikerult egyaltalan? Huszonevesen konnyu volt... aztan a ket szules utan valahogy megvaltoztam. Egyelore probalom letisztazni magamban, mi is pontosan a bajom sajat magammal? talan a kilok? Nem sok, de az a massziv 4-5 kilo marad. Dietaval sikerult szepen lefogynom, de ugye ugy sem lettem olyan, mint amilyenre vagytam. De a ketfele fozes, a sok maradek, farasztott, nem birtam folytatni. Gyenge vagyok? Most kevesebbet fozok, igy tobb idom marad a csaladra....visszajottek a kilok. Segitsegem sajnos nincs, hogy menjek tornara, pedig a jogat mindig is szerettem. Szegeny ferjem sokat dolgozik, ha szabad, nincs szivem egyedul hagyni a gyerekekkel. Neha kicsit irigykedem, akik jo geneket orokoltek, nincs ilyen problemajuk. Tudom, nekem is ez legyen a legnagyobb.... megis, most ezt picit nehezem elem meg, amellett, hogy a ferjem gyonyoru bokokkal ostromol, erzem, ot nem zavarja....engem miert?
2014. júl. 24. 23:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%
Butaság, a változtatáshoz csak akarat kell. Nem kétfélét főzni, piciket sokszor enni. Gyümölcs zöldség de du. Ha tartasz mértéket eszel amit akarsz. Emellett letöltesz tornákat mint rubint réka és amíg a gyerekek alszanak, vagy akár velük is csinálod.
2014. júl. 24. 23:13
 2/13 anonim ***** válasza:

Szokták mondani az embernek arra van ideje,amire szeretné...így te is a kajálásra fordítod,ahogyan én is és még kismillióan.

De tudod ha jobban belegondolunk nem is a kilókkal volna a baj,hanem azzal hogy bizony röpül az idő a fejünk felett és ez bizony "idegen" a számunkra...szerintem ezt érezheted te is.

(Soványabban sem lennénk boldogabbak ;)

2014. júl. 24. 23:17
 3/13 anonim ***** válasza:

Sajnos vannak olyan változások, amik ellen nem tehetsz. Én 25 éves vagyok, a kicsi egy éves korára visszanyertem az eredeti testsúlyom, sőt, most még egy kicsit kevesebb is vagyok (165cm, 57 kg), de mégsem olyan, mint volt. A melleim pl. kivételesen szépek, feszesek voltak mindig, most teljesen elveszítették a feszességüket, ruganyosak, kicsit lógnak is (pedig mozgok). A testalakom teljesen átrendeződött. Úszógumijaim lettek, a hasam pedig bár lapos, löttyedt, puha.

Másfél éves a kisfiam, és most még elég nehezen viselem a változásokat. pont múlt héten voltunk strandon, és néztem a kora-huszonéves lányok testét, hogy jajj, ilyen már sosem lesz, és elszomorodtam kicsit. Idővel biztos túlteszem magam rajta.

2014. júl. 24. 23:20
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a 10 hetes babát használom súlynak. Vele guggolok, előre kiemelem, vagy hátizomgyakorlatnál magam elé fektetem. Ő baromira élvezi, addig se sír, nekem meg le van tudva az edzésem.
2014. júl. 24. 23:21
 5/13 A kérdező kommentje:
Huuu, hat lehet hogy igazad van.... meg nem hevertem ki, hogy atleptem a harmadik X - et :)
2014. júl. 24. 23:21
 6/13 anonim ***** válasza:
86%

Januárban terhes lettem, 25 évesen. Nagyon örültem, de nekem is ilyen gondolataim voltak, hogy mi van, ha csíkos leszek, nem tudok lefogyni, hogy fogok kinézni, már 26 évesen csúnya lesz a testem stb. Ha minden simán megy, valószínű úgy lettem volna, mint a 3-as válaszoló, hogy bántanak a változások, de idővel elfogadom. Viszont elhalt a terhességem, 10 hetesen műtöttek. Hát, mit mondjak, bárcsak csíkos lennék inkább, némi fölösleggel :(

Ezt most nem azért írom, hogy jajj, ti ezen rinyáltok, miközben másnak milyen szar. Hanem azért, mert szerintem sokat segítene nektek, ha megpróbálnátok úgy megközelíteni a dolgot, hogy milyen szerencsések vagytok valójában, hogy lehetnek ilyen gondjaitok. Ne értsetek félre, nem elbagatellizálni akarom, biztos, hogy nagyon rossz. De ennek legalább volt értelme, ami szerintem azért nem mindegy :)

2014. júl. 24. 23:28
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Két dolgot tartottam hibátlannak magamon: a lapos hasamat és a tökéletes melleimet.

3 hete megszültem a kisfiamat. Nincs rajtam felesleg, de a hasamom a bőr megnyúlt, csúnya. Szoptatni tudok, úgyhogy a mellem sem lesz már a régi. Elfogadom, mert olyan értéket kaptam cserébe, ami semmihez sem hasonlítható.

2014. júl. 24. 23:41
 8/13 anonim ***** válasza:

28 kilót híztam terhesen,gondolhatod,ez nem kis súly,és mégsem ment tönkre az alakom.Ha rajtad csupán 4-5 kg van akkor minden egyéb amit itt mondasz az ki fogás.Ha a cicid lógna a köldöködik vagy kötény hasad lenne,megértenélek azon csak a plasztika segít,minden máson a diéta és a sport.Kajálás egyszerű,ne egyél hízlaló dolgot,akarat kérdése ahogy a sport is.Én míg kicsi volt a lányom a kezemben nyomtam a guggolásokat vele,marhára élvezte,utána játszószőnyegen volt,egy 20 perces Rubint Réka blokkot akkor sem volt nehéz mellette megcsinálni,ha éppen nem aludt.Bohóckodtam neki közben ha nyűgös volt,vagy nem tudta elfoglalni magát,de ritkán volt ilyen.

Sosem tudtam másra hagyni,szinte mindig egyedül voltunk,mire a párom hazaesett mág semmim sem kívánta volna a tornát,így maradt a dvd.

Vagy tégy ellene vagy fogadd el,de azért mert híztál még nem kell leírnod magad,egyáltalán nem kell szülés után tönkremenni ha az ember nem akarja (kivéve cici meg has,de én mentem volna plasztikára ha kellett volna)

2014. júl. 24. 23:42
 9/13 anonim ***** válasza:
Sehogy nem fogadtam el. Egyrészt az első szülés után nem kellett elfogadnom, minden a régi volt, sőt még jobb is lett egy kis edzéssel. De a második után már mintha nehezebben állt volna vissza magától, sebaj, mozogtam a gyerekekkel, és megoldódott. Aztán jött egy rossz időszak, nagyon lefogytam, aztán hopp, feljött annyi kiló, mint amikor terhes voltam. És nem megy le, rettentően zavar, hogy a bőröm másmilyen, hasam van, pedig nem vagyok kövér, 3-4 kg-ról van szó...tornázom, amikor van időm, igyekszem figyelni a kajára, de itt nem erről van szó. Sajnos 35 fölött tényleg ragadnak a kilók és lógni kezd a bőr. Csak bikinim van, most megyünk nyaralni, és rosszul lettem magamtól a múltkor a tükör előtt.
2014. júl. 24. 23:54
 10/13 anonim ***** válasza:
en halat adok istennel a genjeimert (nem dicsekves, csak ertekelem, amit kaptam). egyetlen dolog valtozott csak: pici, laposabb, olyan gyerekmelleim lettek, amik melltarto nelkul szinte sehogy nem neznek ki. mivel szerettem oket elotte, ez azert rossz, de megbekeltem vele es sokerult elfogadnom. ez nem olyan nagy ar cserebe a fiamert.
2014. júl. 25. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!