Milyen konnyen fogadtad el, hogy a tested mar nem lesz a "regi"?
Szokták mondani az embernek arra van ideje,amire szeretné...így te is a kajálásra fordítod,ahogyan én is és még kismillióan.
De tudod ha jobban belegondolunk nem is a kilókkal volna a baj,hanem azzal hogy bizony röpül az idő a fejünk felett és ez bizony "idegen" a számunkra...szerintem ezt érezheted te is.
(Soványabban sem lennénk boldogabbak ;)
Sajnos vannak olyan változások, amik ellen nem tehetsz. Én 25 éves vagyok, a kicsi egy éves korára visszanyertem az eredeti testsúlyom, sőt, most még egy kicsit kevesebb is vagyok (165cm, 57 kg), de mégsem olyan, mint volt. A melleim pl. kivételesen szépek, feszesek voltak mindig, most teljesen elveszítették a feszességüket, ruganyosak, kicsit lógnak is (pedig mozgok). A testalakom teljesen átrendeződött. Úszógumijaim lettek, a hasam pedig bár lapos, löttyedt, puha.
Másfél éves a kisfiam, és most még elég nehezen viselem a változásokat. pont múlt héten voltunk strandon, és néztem a kora-huszonéves lányok testét, hogy jajj, ilyen már sosem lesz, és elszomorodtam kicsit. Idővel biztos túlteszem magam rajta.
Januárban terhes lettem, 25 évesen. Nagyon örültem, de nekem is ilyen gondolataim voltak, hogy mi van, ha csíkos leszek, nem tudok lefogyni, hogy fogok kinézni, már 26 évesen csúnya lesz a testem stb. Ha minden simán megy, valószínű úgy lettem volna, mint a 3-as válaszoló, hogy bántanak a változások, de idővel elfogadom. Viszont elhalt a terhességem, 10 hetesen műtöttek. Hát, mit mondjak, bárcsak csíkos lennék inkább, némi fölösleggel :(
Ezt most nem azért írom, hogy jajj, ti ezen rinyáltok, miközben másnak milyen szar. Hanem azért, mert szerintem sokat segítene nektek, ha megpróbálnátok úgy megközelíteni a dolgot, hogy milyen szerencsések vagytok valójában, hogy lehetnek ilyen gondjaitok. Ne értsetek félre, nem elbagatellizálni akarom, biztos, hogy nagyon rossz. De ennek legalább volt értelme, ami szerintem azért nem mindegy :)
Két dolgot tartottam hibátlannak magamon: a lapos hasamat és a tökéletes melleimet.
3 hete megszültem a kisfiamat. Nincs rajtam felesleg, de a hasamom a bőr megnyúlt, csúnya. Szoptatni tudok, úgyhogy a mellem sem lesz már a régi. Elfogadom, mert olyan értéket kaptam cserébe, ami semmihez sem hasonlítható.
28 kilót híztam terhesen,gondolhatod,ez nem kis súly,és mégsem ment tönkre az alakom.Ha rajtad csupán 4-5 kg van akkor minden egyéb amit itt mondasz az ki fogás.Ha a cicid lógna a köldöködik vagy kötény hasad lenne,megértenélek azon csak a plasztika segít,minden máson a diéta és a sport.Kajálás egyszerű,ne egyél hízlaló dolgot,akarat kérdése ahogy a sport is.Én míg kicsi volt a lányom a kezemben nyomtam a guggolásokat vele,marhára élvezte,utána játszószőnyegen volt,egy 20 perces Rubint Réka blokkot akkor sem volt nehéz mellette megcsinálni,ha éppen nem aludt.Bohóckodtam neki közben ha nyűgös volt,vagy nem tudta elfoglalni magát,de ritkán volt ilyen.
Sosem tudtam másra hagyni,szinte mindig egyedül voltunk,mire a párom hazaesett mág semmim sem kívánta volna a tornát,így maradt a dvd.
Vagy tégy ellene vagy fogadd el,de azért mert híztál még nem kell leírnod magad,egyáltalán nem kell szülés után tönkremenni ha az ember nem akarja (kivéve cici meg has,de én mentem volna plasztikára ha kellett volna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!