Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit éreznétek egy ilyen...

Ti mit éreznétek egy ilyen kérdés hallatán?

Figyelt kérdés

Kislányunkért éveket küzdöttünk. Második babánk félidőn túl ment el. Most harmadjára, sok viszontagságon túl ismét kislányt várunk őszre. Erre férjem barátja megkérdezte, hogy szomorúak vagyunk-e, hogy "csak" lány.

Teljesen paffon vagyok, milyen bunkó. Nekik amúgy két fiuk van.

2014. júl. 24. 15:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%

Hallottam egy olyan mondást, hogy fiút bárki tud nemzeni, de lányt csak egy igazi férfi :)

Illetve régebben, még az én nagyszüleimnél is a gyerek az a fiúgyereket jelentette, a lánygyerek az csak egy lány volt.

Ezen kár kiborulni.

2014. júl. 24. 15:57
 12/21 anonim ***** válasza:
62%

Jééézusom! És ő tudja, mi történt veletek a baba előtt? Igazi tapló.

OFF. Nekem is 25. héten halt meg a baba, tudom, milyen érzés, de azt még nem, hogy milyen, amikor újra babát vársz. :(

Sok sikert nektek, legyen könnyű terhességed, szülésed!

2014. júl. 24. 16:46
 13/21 anonim ***** válasza:
64%
Két Babát elvesztettünk! Elsőt 9. héten, másodikat 20. héten! Második babánk kislány volt! Én biztos lefejeltem volna, ha nekem ilyet mondd! :( Ássa el magát, hogy van bőr a képén ehhez! Ne törődjetek vele, lehet, hogy csak irigy! Örüljetek a saját boldogságotoknak! :)
2014. júl. 24. 16:59
 14/21 anonim ***** válasza:
58%

Hormonjaimra hivatkozva ott vágtam volna képen! :-)

Nekünk tavaly februárig "CSAK" lányaink voltak,de abból is 3 :-)

Gondolom tudja hogy mi volt Veletek,nagyon nagy tapintatlanság volt a részéről ez a megjegyzés...

Boldog babavárást és egészséges kisbabát! Sok boldogságot Nektek!! :-)

2014. júl. 24. 17:55
 15/21 anonim ***** válasza:
47%
12 és 13-as válaszadó vajon miért lett lepontozva???
2014. júl. 24. 18:01
 16/21 anonim ***** válasza:
66%
Hú a hormonok eléggé érzékennyé tesznek,tudod régebben a fiú babák voltak a minden úgy látszik a férjed barátja is ódivatú, a lányokat úgymond alárendelő viszonyba helyezi a fiúval szemben. Ne foglalkozz vele.
2014. júl. 24. 18:23
 17/21 anonim ***** válasza:
72%
Kicsit tul erzekeny vagy. Sokan vannak, akik kulonbozo nemu gyerekere vagynak es olyanok is, akik kimondottan adott nemu gyereket szeretnenek. AMikor megkerdezte, szinte biztos, hogy eszebe nem jutott, hogy megbanthat vele. NEm kell mindent szo szerint venni.
2014. júl. 24. 19:04
 18/21 anonim ***** válasza:
35%
Sajnos ennyi esze van. Viszont biztos, hogy nem akart megbántani. Tudod, vannak, akiket így nevelnek, hogy csak a fiú az ember, hidd el, ő se tehet róla. Szerintem nem is értené, ha megmondanád neki, mit a gond ezzel.
2014. júl. 24. 22:14
 19/21 anonim válasza:
75%
Mit kell ezen így kiakadni? :O Szóvá kell tenni, hogy 100-as IQ felett nem kérdez ilyet az ember, és kész.
2014. júl. 24. 23:24
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem aztán lepontozhatnak, nem érdekel! :) Van most épp elég bajom, de azért köszönöm, tényleg, legközelebb már véleményt sem kéne írnom...Kérdező ez nem neked szólt, ha nem te vagy a lepontozó, ne vedd magadra!!! Puszi!! :) (ezt is kéretik leminősíteni.. :D)
2014. júl. 25. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!