Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi jut eszetekbe először a...

Avie21 kérdése:

Mi jut eszetekbe először a Napsugár keresztnév hallatán?

Figyelt kérdés
Belső, külső tulajdonság. Köszi. :)

2013. okt. 24. 08:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy szőke, göndör hajú, mosolygós kislány, játékos, nevetős, huncut :)
2013. okt. 24. 08:58
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
egy gyönyörőszép szőke kislány jut eszembe róla :)
2013. okt. 24. 09:06
 3/14 anonim ***** válasza:
83%

Nálunk az óvodának ez a neve, így az.

Embernek ilyen nevet sosem adnék.

2013. okt. 24. 09:07
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy nagyon szép, szőke, kék szemű, mindig mosolygós, kedves, normális testalkatú kislány.

Éppen ezért nem adnám gyereknek, mert ezeket a tulajdonságokat nem tudjuk előre megszabni és szegényke csak közröhej tárgya lenne, ha mondjuk alacsony, dundi, fekete hajú, barna szemű emós vagy goth stílust kedvelő lány lenne.

A Napsugár számomra inkább egy olyan mesebeli név, ahol megalkotok egy karaktert ehhez a névhez és minden dolog, ami az ember eszébe jut erről a névről, az pontosan jellemzi az adott figurát. Mint pl. Hófehérke.

2013. okt. 24. 09:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekem részben tapasztalat miatt egy kifejezetten elkényeztetett kislány ugrik be róla, ilyen tipikus kiskirálynőnek nevelt... nehéz ettől elvonatkoztatnom :)
2013. okt. 24. 09:34
 6/14 zabmester ***** válasza:
100%
Nem is tudom, nekem ez olyan negédes név. Nem is nagyon tudok más személyiséget társítani hozzá, mint egy cukiskodó, nyünyögő, affektáló lányt/nőt.
2013. okt. 24. 09:45
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én két Napsugárt ismerek, egyik kifejezetten csúnyácska, hisztis kislány, a másik pedig barátnőm angóra macskája.
2013. okt. 24. 10:51
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Halász Juditnak az a napsugaras dala :)
2013. okt. 24. 11:23
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Vékony, szőkés, mosolygós lány. A név tetszik, de írta valaki fentebb, hogy ha nem ilyen lesz, nem fog neki jól állni. Így én nem választanám a gyerekemnek.
2013. okt. 24. 13:59
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Friderikusz Sándor vezetett egy műsort a cime Gyerekszaj volt ott volt egy gyönyörű kislány, cserfes, hosszu hullamos barna haja volt, mosolygos és életre való!
2013. okt. 26. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!