Avie21 kérdése:
Mi jut eszetekbe először a Napsugár keresztnév hallatán?
Figyelt kérdés
Belső, külső tulajdonság. Köszi. :)2013. okt. 24. 08:57
1/14 anonim válasza:
Egy szőke, göndör hajú, mosolygós kislány, játékos, nevetős, huncut :)
2/14 anonim válasza:
egy gyönyörőszép szőke kislány jut eszembe róla :)
3/14 anonim válasza:
Nálunk az óvodának ez a neve, így az.
Embernek ilyen nevet sosem adnék.
4/14 anonim válasza:
Egy nagyon szép, szőke, kék szemű, mindig mosolygós, kedves, normális testalkatú kislány.
Éppen ezért nem adnám gyereknek, mert ezeket a tulajdonságokat nem tudjuk előre megszabni és szegényke csak közröhej tárgya lenne, ha mondjuk alacsony, dundi, fekete hajú, barna szemű emós vagy goth stílust kedvelő lány lenne.
A Napsugár számomra inkább egy olyan mesebeli név, ahol megalkotok egy karaktert ehhez a névhez és minden dolog, ami az ember eszébe jut erről a névről, az pontosan jellemzi az adott figurát. Mint pl. Hófehérke.
5/14 anonim válasza:
Sajnos nekem részben tapasztalat miatt egy kifejezetten elkényeztetett kislány ugrik be róla, ilyen tipikus kiskirálynőnek nevelt... nehéz ettől elvonatkoztatnom :)
6/14 zabmester válasza:
Nem is tudom, nekem ez olyan negédes név. Nem is nagyon tudok más személyiséget társítani hozzá, mint egy cukiskodó, nyünyögő, affektáló lányt/nőt.
7/14 anonim válasza:
Én két Napsugárt ismerek, egyik kifejezetten csúnyácska, hisztis kislány, a másik pedig barátnőm angóra macskája.
8/14 anonim válasza:
Halász Juditnak az a napsugaras dala :)
9/14 anonim válasza:
Vékony, szőkés, mosolygós lány. A név tetszik, de írta valaki fentebb, hogy ha nem ilyen lesz, nem fog neki jól állni. Így én nem választanám a gyerekemnek.
10/14 anonim válasza:
Friderikusz Sándor vezetett egy műsort a cime Gyerekszaj volt ott volt egy gyönyörű kislány, cserfes, hosszu hullamos barna haja volt, mosolygos és életre való!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!