Más is azóta érezi mit jelent igazán az, hogy boldogság amióta megszületett a gyereke?
Figyelt kérdés
Elötte is szoktam örülni sokmindennek, de akkora örömöt és boldogságot mint amit akkor éreztem amikor megszületett a kislányom még elötte soha. Le sem bírtam venni róla a szememet és csak arra gondoltam, hogy ilyen szépet még soha életembe nem láttam. Nekem ő volt a leggyönyörűbb kislány a világon és még most ő az. 22 hónap múlva megszületett a kisfiam nála is ugyan azt a hatalmas boldogságot és örömöt éreztem. Csak néztem órákig miután megszületett és róla is úgy gondolom, hogy a világ legszebb kisfiúja azóta is. A kislányom most 3 éves a kisfiam 1 és még most is úgy érzem, hogy mindennap fokozódik az irántuk érzett szeretetem. Sokszor meg sem tudom érteni elötte, hogy bírtam nélkülük élni. El sem tudok képzelni annál nagyobb boldogságot amikor odabújnak hozzám és megölelnek, vagy amikor a kislányom elöször mondta nekem, hogy nagyon szeretlek anya.A legjobb érzés, hogy feltétel nélkül szeretnek és főleg amig picik az anya jelenti számukra a világot.Amikor rámnézenk és mosolyognak, úgy érzem ennél több nem is kell nekem, hiszen velük mindenem megvan. Egyszerűen imádom őket és nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy anya lehetek :)2010. jan. 8. 17:36
11/14 anonim válasza:
Én is az anyaságban telejsedek ki, akár csak Te!
Kekem is egy 3 éves és egy 1 éves gyermekem van.
Minden jót!
12/14 anonim válasza:
Tényleg fantasztikus dolog. Akár mennyire fáradt vagyok, ha rá nézek feltöltődöm energiával. Tudom, hogy érte érdemes élnem. Nem könnyű dolog anyának lenni, de az érzés semmivel nem hasonlítható össze.
Kívánom, hogy még nagyon sok örömötök legyen ezekben az apró kis csodákban :))
13/14 anonim válasza:
Igen!:)
Miota meg van a kisfiam erzem h igy teljes az eletem illetve eletunk Apaval harmasba:)
14/14 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy mindenki egyetért velem :D
2010. jan. 11. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!