Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is azóta érezi mit jelent...

Más is azóta érezi mit jelent igazán az, hogy boldogság amióta megszületett a gyereke?

Figyelt kérdés
Elötte is szoktam örülni sokmindennek, de akkora örömöt és boldogságot mint amit akkor éreztem amikor megszületett a kislányom még elötte soha. Le sem bírtam venni róla a szememet és csak arra gondoltam, hogy ilyen szépet még soha életembe nem láttam. Nekem ő volt a leggyönyörűbb kislány a világon és még most ő az. 22 hónap múlva megszületett a kisfiam nála is ugyan azt a hatalmas boldogságot és örömöt éreztem. Csak néztem órákig miután megszületett és róla is úgy gondolom, hogy a világ legszebb kisfiúja azóta is. A kislányom most 3 éves a kisfiam 1 és még most is úgy érzem, hogy mindennap fokozódik az irántuk érzett szeretetem. Sokszor meg sem tudom érteni elötte, hogy bírtam nélkülük élni. El sem tudok képzelni annál nagyobb boldogságot amikor odabújnak hozzám és megölelnek, vagy amikor a kislányom elöször mondta nekem, hogy nagyon szeretlek anya.A legjobb érzés, hogy feltétel nélkül szeretnek és főleg amig picik az anya jelenti számukra a világot.Amikor rámnézenk és mosolyognak, úgy érzem ennél több nem is kell nekem, hiszen velük mindenem megvan. Egyszerűen imádom őket és nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy anya lehetek :)
2010. jan. 8. 17:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
IGEN! :-)
2010. jan. 8. 17:37
 2/14 anonim ***** válasza:
Még csak 3 hete vagyok anyuka, de abszolút így érzek, imádom a kisfiam egyszerűen alig bírom letenni, ha alszik csak nézegetem. Olyan csodálatos kis pacák:)
2010. jan. 8. 17:41
 3/14 anonim ***** válasza:
IGEN,ennél szebb dolgot nem is kívánhattam volna,nem boldogít jobban semmi más,ez olyan,mint a szerelem :O) imádom őt! 2hós pasi ancija
2010. jan. 8. 18:11
 4/14 anonim ***** válasza:

Azokat a napokta kivéve, amikor teljesen kiborít, és a fenébe kívánom(heti egy nap), valóban ez a legjobb dolog.

De ilyenkor jön a bubi fújás:) és a bohóckodás:)

2010. jan. 8. 18:26
 5/14 anonim ***** válasza:
Igen, mióta anya vagyok, azóta tudom, h mit is keresek itt a Földön, eddig csak úgy kóvályogtam...
2010. jan. 8. 18:34
 6/14 A kérdező kommentje:
Én még akkor is imádom őket amikor kiborítanak :)
2010. jan. 8. 18:35
 7/14 A kérdező kommentje:
Két "kisördög" amúgy :D
2010. jan. 8. 18:36
 8/14 anonim ***** válasza:
4 és fél hónapos a lányom,de még mindig nem tudom elhinni,hogy most már életem végéig elkísér ez a boldogság,kis gyönyörűségem.
2010. jan. 8. 19:17
 9/14 anonim ***** válasza:
Kivétel leszek, én korábban is éreztem, mit jelent igazán a boldogság. Csak ez egy másfajta boldogság, mint amiket eddig ismertem.
2010. jan. 8. 19:33
 10/14 anonim ***** válasza:
Igggeeennn! Engem teljesen megváltoztatott ez a kisember! Előtte elég kemény szívű, néha kissé megkeseredett ember voltam azt leszámítva, h a férjemet imádom és neki is sokmindent köszönhetek és boldog vagyok vele. De mióta Ő van nekünk 2 cm-rel a föld felett, olyan mintha újból élném át a szerelmet. Mikor laszik alig várom h felébredjen és vigyorogjon mert olyankor nem gondolok a problémákra csak azt veszem magamon észre, h csak mosolygok és mosolygok, volt h annyira belefeledkeztem, h rendesen fájt az arcom:))))) majdnem 4 hós kisfiú anyucija
2010. jan. 9. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!