Anyukák, ti milyen fazonú fürdőruhát hordotok?
írjátok le azt is, hogy milyen alakotok van :)
én vékony vagyok, de a fenekemen és a hasamon látszik, hogy anya vagyok, csíkos is, kicsit plöttyedt és maradt pár kiló rajta, ellentétben a mellemmel ami szopi után teljesen elment...
teljesen tanácstalan vagyok milyen fürdőruha lenne előnyös :(
Bikinim van.
Van rajtam felesleg, de egyáltalán nem zavar, nagyon nőies az alakom így.
Nekem szülés előtt, már 15 évesen is striás volt a fenekem, csípőm, combom, még a térdhajlatom és a felkarom is, pedig világ életemben vékony voltam, na erre varjon gombot valaki... A hasam csodák csodájára nem lett az a szüléstől sem.
Terhesség előtt is tornáztam, vagy eljártam edzeni, futottam, utána is, amint abbahagytam a szoptatást (3 hónap után) elkezdtem újból sportolni. Néhány hónapon belül újra feszes volt a hasam, majdhogynem kockás, mint előtte, a fenekem pedig kerek volt a rengeteg popsi gyakorlattól. A terhesség utolsó napjaiban egyébként 7 kilóval voltam több, mint terhességem előtt. A mellem kicsi volt mindig, 70A, terhesen 70B, majd visszaállt 70A-ra, de mivel nem szoptattam túl sokáig, nem viselte meg, szinte ugyanolyan maradt.
Fürdőruhából én pánt nélküli fazont hordok leggyakrabban, brazil bugyival. A Calzedonia fazonját kedvelem leginkább, így ott szoktam venni. Felsőből van sima, de olyan is, ami kosaras, push-up fazon. Csillió színben, mintázatban. Vannak szexibb egyberészes fazonúak is, amiket inkább esti fürdőzéshez veszek fel, hogy ne barnuljon rám. Őszintén szólva mázlistának tartom magam, nyilván a genetikán is múlik, hisz világ életemben vékony voltam, 167 cm-hez 48-50 kg. De úgy gondolom, hogy az egészséges táplálkozás és a sok mozgás is hasznos, és ezért is nyertem vissza ilyen hamar a formám.
vékony vagyok, ahhoz képest viszonylag tűrhető alakom van, egy kis sport azért nem ártana. Nincs csíkom és feleslegem, nem vagyok löttyedt. Viszont a cicim kisebb lett. Bikinit hordok, aminek a felsője csavart fazonú, szivacsos és pántos. Jól tartja azt a kevéskét. Szoptatás óta semmiben nem marad a helyén a mellem, ami háromszög fazonú, fehérneműből is félkosarasat igyekszem venni.
ilyen a bikinim.
tankini, tudod mikor a fürdőruha felső végülis egy trikó, a bugyi meg nem nagyon kivágott fajta, kicsi shortosabb, de nem short, csak nem az a tipikus bugyi.
Én ezt a fajta fürdőruhát javaslom neked is, mert írod, hogy a hasadon azért látszik az anyukaság :) nekem sem túl kockás, hiába vagyok normál alkat a bőr nem ment úgy vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!