Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, ti milyen fazonú...

Anyukák, ti milyen fazonú fürdőruhát hordotok?

Figyelt kérdés

írjátok le azt is, hogy milyen alakotok van :)

én vékony vagyok, de a fenekemen és a hasamon látszik, hogy anya vagyok, csíkos is, kicsit plöttyedt és maradt pár kiló rajta, ellentétben a mellemmel ami szopi után teljesen elment...

teljesen tanácstalan vagyok milyen fürdőruha lenne előnyös :(

2014. júl. 13. 22:43
 1/10 anonim ***** válasza:

Bikinim van.

Van rajtam felesleg, de egyáltalán nem zavar, nagyon nőies az alakom így.

2014. júl. 13. 22:47
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Háromszög felsős fodros bikini. Mert a mellem kisebb, de amúgy jó az alakom, mert sportolok, edzek is rendszeresen.
2014. júl. 13. 22:49
 3/10 anonim ***** válasza:
55%

Nekem szülés előtt, már 15 évesen is striás volt a fenekem, csípőm, combom, még a térdhajlatom és a felkarom is, pedig világ életemben vékony voltam, na erre varjon gombot valaki... A hasam csodák csodájára nem lett az a szüléstől sem.

Terhesség előtt is tornáztam, vagy eljártam edzeni, futottam, utána is, amint abbahagytam a szoptatást (3 hónap után) elkezdtem újból sportolni. Néhány hónapon belül újra feszes volt a hasam, majdhogynem kockás, mint előtte, a fenekem pedig kerek volt a rengeteg popsi gyakorlattól. A terhesség utolsó napjaiban egyébként 7 kilóval voltam több, mint terhességem előtt. A mellem kicsi volt mindig, 70A, terhesen 70B, majd visszaállt 70A-ra, de mivel nem szoptattam túl sokáig, nem viselte meg, szinte ugyanolyan maradt.

Fürdőruhából én pánt nélküli fazont hordok leggyakrabban, brazil bugyival. A Calzedonia fazonját kedvelem leginkább, így ott szoktam venni. Felsőből van sima, de olyan is, ami kosaras, push-up fazon. Csillió színben, mintázatban. Vannak szexibb egyberészes fazonúak is, amiket inkább esti fürdőzéshez veszek fel, hogy ne barnuljon rám. Őszintén szólva mázlistának tartom magam, nyilván a genetikán is múlik, hisz világ életemben vékony voltam, 167 cm-hez 48-50 kg. De úgy gondolom, hogy az egészséges táplálkozás és a sok mozgás is hasznos, és ezért is nyertem vissza ilyen hamar a formám.

2014. júl. 14. 00:12
 4/10 anonim ***** válasza:
69%
En 5honapja szultem.22kg ot szedtem fel abbol szerencsere mar csak 6van,de a mellem ures tejes zacsi....a hssam mint a zebra:-(eljott a 3honapos kor h babauszas...en elcsattogtama woman secretbe es vettemegy olyan egybereszes furdiruhat(nem oreges,de ha en hanyok a latvanytol ketreszesben nem sokkolnam vele a nepet.:-)szov vettem egy olyat b olyan szinten osszetart h be.aras...
2014. júl. 14. 05:43
 5/10 anonim ***** válasza:
51%
Egy 25 hónapos fiam van, tankinit hordok. Nem vagyok vékony, kövér sem, de van rajtam felesleg. Nem is elsősorban a hasam miatt hordok tankinit (bár a bikini valahogy már zavar, nem venném fel), hanem mert epekőműtét miatt hegek vannak rajtam és zavar.
2014. júl. 14. 07:58
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
bikinit.Jó alakom van,homokóra.
2014. júl. 14. 08:22
 7/10 anonim ***** válasza:
51%
Én a trikinit részesítem előnyben. Bikini meg az egyberészes ötvözete. Én imádom, mert ápol és eltakar! :) van olyan fajta is, ami merevítős melltartós. Nekem van három fajta is, egy pánt nélküli egy pántos merevítős melltartós, meg egy sima egyszerű háromszög felső részes.
2014. júl. 14. 09:22
 8/10 anonim ***** válasza:
68%
Bikinit, utálom az egyrészest magamon. Homokóra alkatom van, most van ugyan rajtam kis felesleg, és alacsony vagyok. Vegyél push up-os felsőt. Ha utálod a hasadat, akkor esetleg a tankinit ajánlom.
2014. júl. 14. 11:25
 9/10 anonim ***** válasza:
57%

vékony vagyok, ahhoz képest viszonylag tűrhető alakom van, egy kis sport azért nem ártana. Nincs csíkom és feleslegem, nem vagyok löttyedt. Viszont a cicim kisebb lett. Bikinit hordok, aminek a felsője csavart fazonú, szivacsos és pántos. Jól tartja azt a kevéskét. Szoptatás óta semmiben nem marad a helyén a mellem, ami háromszög fazonú, fehérneműből is félkosarasat igyekszem venni.

[link]

ilyen a bikinim.

2014. júl. 14. 12:09
 10/10 anonim ***** válasza:
57%

tankini, tudod mikor a fürdőruha felső végülis egy trikó, a bugyi meg nem nagyon kivágott fajta, kicsi shortosabb, de nem short, csak nem az a tipikus bugyi.

Én ezt a fajta fürdőruhát javaslom neked is, mert írod, hogy a hasadon azért látszik az anyukaság :) nekem sem túl kockás, hiába vagyok normál alkat a bőr nem ment úgy vissza.

2014. júl. 14. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!