Azért kérdezem,mert terhesség,és szülés előtt,mindig tangát hordtam,imádtam.3 hónapja szültem,és nem tudok tangát hordani,nem kényelmes.Csak a rendes bugyik jönnek be.
Nem,én ugyanazokat a tangákat hordom amiket előtte és kb félidőig terhesség alatt is.
2013. ápr. 8. 16:16
2/16 anonim válasza:
Szia! Én is tangapárti vagyok, bár azt mondják, nem egészséges a viselése..... Császárral szültem, utána egy-két hónapig magasabb derekú bugyit hordtam, de visszaálltam a tangára. Te természetes úton szültél?
2013. ápr. 8. 16:16
3/16 anonim válasza:
Én is tangát hordtam,szintén három hónapja szültem,de nem kényelmes,nem tudom miért.
2013. ápr. 8. 16:19
4/16 anonim válasza:
Én terhesség alatt is végig tangát hordtam.
Sürgősségi császárral született a lányom és után 1 hónapig hordtam csak francia bugyit.
Ezután visszaálltam a tangára és alváshoz veszek csak fel francia bugyit.
Nekem nagyon kényelmes és nagyon szeretem. Sokkal jobban érzem magam benne, mint a sima, "nagyi" bugyiba.
Nem bírnám őket újra felvenni.
Kórházi időszak alatt is (4 nap) minden bajom volt vele. :/
2013. ápr. 8. 16:22
5/16 A kérdező kommentje:
Természetes úton szültem.
Olyan furcsa,hogy előtte mindig azt hordtam,most meg idegesít...:(
Pedig olyan fiatal vagyok még (25) nem akarok nagyibugyit hordani.
2013. ápr. 8. 16:23
6/16 anonim válasza:
A terhesség alatt szinte csak "nagyi" bugyikat hordtam, minden összejött akkor. Kétszer voltam beteg, a megfázások alatt inkontinencia... utána gombás fertőzést kaptam, jöttek a kúpok és krémek, állandóan betétet kellett hordanom.
A tangáimat csak akkor hordom, ha megyek valahová, aludni és itthonra megszoktam a normál és franciabugyit.
Hordd azt, ami kényelmes.
2013. ápr. 8. 16:26
7/16 anonim válasza:
Szia! Én pont így voltam! Kb 9-10 hónap telt el a szülés óta és csak akkortól tudok újra tangát hordani! Addig nem volt kényelmes de azóta semmi gond!
2013. ápr. 8. 16:33
8/16 anonim válasza:
Ki nem állhatom a tangát. :D Úgy hívom, hogy fingválasztó. Francia bugyijaim meg hagyományos volt mindig is.
2013. ápr. 8. 16:37
9/16 anonim válasza:
Kár, hogy csak a nagyibugyit és a tangát ismered. Mindkettő gusztustalan.
2013. ápr. 8. 16:41
10/16 anonim válasza:
Attól hogy egy bugyi bugyi még nem "nagyibugyi" .... Én már évek óta inkább bugyit hordok.mint tangát (utóbbit nagyon ritkán) és nekem nincs emiatt komplexusom XD Alighanem a kérdező nagyon ráér.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!