Anyukák! Milyen fehérnemű alsót hordotok?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem,mert terhesség,és szülés előtt,mindig tangát hordtam,imádtam.3 hónapja szültem,és nem tudok tangát hordani,nem kényelmes.Csak a rendes bugyik jönnek be.
Más is tapasztalt ilyet??
2013. ápr. 8. 16:09
11/16 anonim válasza:
Én is világ életemben tangás voltam, terhesség alatt is azt hordtam, meg szülés után is egy darabig. Aztán sajnos nagyon székrekedéses lettem és az első aranyerem mellé, ami még a terhesség végén alakult ki, jött több is, így egyszerűen képtelen voltam tovább tangát hordani, illetve állandó hüvelyi fertőzéstől is szenvedtem, így annak se adtam még azzal is esélyt, hogy tangát hordjak, így francia bugyit hordok. Kényelmes is és azért mégsem mamabugyi vagy hagyományos.
12/16 anonim válasza:
Aki szerint csak tanga, nagyibugyi ill. francia bugyi létezik, az mikor járt utoljára fehérnemű üzletben? :)
Hagyományos fazonú bugyikból is igen nagy és szép a választék, persze nem kínaiban kell nézelődni. Én a varrás nélkülieket szeretem, szerintem szexibb is, mint a tanga.
13/16 anonim válasza:
Én 20 éves koromban jöttem rá, hogy a franciaalsó mennyivel szebb, kényelmesebb és egészségügyi szempontból is ajánlatosabb.
14/16 anonim válasza:
Én is tangát hordtam előtte, aztán terhesség alatt áttértem a hagyományosra, a fiam születése után kb 6 hónappal tudtam újból tangát felvenni. Most megint simát hordok a terhesség elejétől, utána meg majd meglátom.
15/16 anonim válasza:
Tangát és francia bugyit,de szülés után amíg a sem nem gyógyult be rendesen nem vettem fel tangát.
16/16 anonim válasza:
Normál bugyit hordtam mindig is, a tangát sosem kedveltem. Ja és hangsúlyoznám, hogy a nagy-bugyi az az , ami az ember derekáig ér és adott esetben még combrészletet is takar. A normál bugyi az normál bugyi. Van francia bugyim is, de az sem a legkényelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!