Kisgyermeketekre adtok éjszakára bugyit, gatyeszt? Köszönöm.
Figyelt kérdés
Fürdés után ha pizsamába öltözik gyermeketek, adtok alá fehérneműt? Nekem 3,5 illetve 5,5 éves fiaim vannak és mindig adtam rájuk gatyesz.2012. nov. 2. 21:23
1/10 anonim válasza:
Én nem adnék / adok. Csak szorítja a kis derekát, szerintem teljesen fölösleges a gatyesz!
2/10 anonim válasza:
Sose adtam pizsama alá alsót/bugyit, én se veszek fel. Pelenka volt csak amíg kicsik voltak.
3/10 anonim válasza:
Szerintem is felesleges. Had szellőzzön nekik:)
4/10 anonim válasza:
Én is veszek fel, rájuk is adok. Ha azt mondanák, hogy nem szeretnék, lehetnének nélküle is, de nem zavarja őket.
5/10 anonim válasza:
Fiam van, 4 éves és adok rá gatyót. Én is veszek fel.
6/10 anonim válasza:
Az én fiam júliusban töltötte a kettőt. Én adok rá gatyót éjjelre, sőt a trikóját bele is húzom, mert a pizsama nadrágból folyton kicsúszik, és nem akarom, hogy kint legyen a dereka. Később hogy alakul, nem tudom, majd az idő hozza magával.Ha nem kéri majd nem adok, bár én mindig veszek fel fehérneműt éjjelre, de pl a férjem nem, ő kérdezte is, miért adok a gyerekre. Elfogadta az érvemet.
7/10 anonim válasza:
Én is veszek fel bugyit a hálóing vagy pizsi alá (engem idegesítene is, ha nem lenne rajtam - a nyári legnagyobb melegben is bugyiban alszom), a gyerekre is adok kisgatyót. Amikor megbeszéltem vele, hogy elhagyjuk az éjjeli pelust, akkor úgy is kérte, hogy de azért gatyát ugye vehet fel? (3 éves)
8/10 anonim válasza:
3,5 éves a fiam és nem adok a pizsi alá gatyát rá.
(A déli alvásnál rajta van, mert csak ezért nem veszem le, de este fürdés után nem kap)
9/10 anonim válasza:
Akár adsz rá fehérneműt éjjelre, akár nem, lepontoznak. Tipikus: ha van rajta sapka az a baj, ha nincs akkor meg az.
10/10 anonim válasza:
Szia!
Én adok.
Amikor lekerült a pelus,éjszaka nem volt rajta csak a pizsi,néha bepisilt.Akkor jöttem rá,hogy furcsa neki,hogy szabadon van a kukac,így van külön pár pizsi gatyója,azóta nem pisilt be.Lehet ez csak pszichológia,de bejött:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!