Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyermeketekre adtok éjszaká...

Kisgyermeketekre adtok éjszakára bugyit, gatyeszt? Köszönöm.

Figyelt kérdés
Fürdés után ha pizsamába öltözik gyermeketek, adtok alá fehérneműt? Nekem 3,5 illetve 5,5 éves fiaim vannak és mindig adtam rájuk gatyesz.

2012. nov. 2. 21:23
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Én nem adnék / adok. Csak szorítja a kis derekát, szerintem teljesen fölösleges a gatyesz!
2012. nov. 2. 21:26
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Sose adtam pizsama alá alsót/bugyit, én se veszek fel. Pelenka volt csak amíg kicsik voltak.
2012. nov. 2. 21:35
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem is felesleges. Had szellőzzön nekik:)
2012. nov. 2. 21:42
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
Én is veszek fel, rájuk is adok. Ha azt mondanák, hogy nem szeretnék, lehetnének nélküle is, de nem zavarja őket.
2012. nov. 2. 21:58
 5/10 anonim ***** válasza:
62%
Fiam van, 4 éves és adok rá gatyót. Én is veszek fel.
2012. nov. 2. 22:09
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Az én fiam júliusban töltötte a kettőt. Én adok rá gatyót éjjelre, sőt a trikóját bele is húzom, mert a pizsama nadrágból folyton kicsúszik, és nem akarom, hogy kint legyen a dereka. Később hogy alakul, nem tudom, majd az idő hozza magával.Ha nem kéri majd nem adok, bár én mindig veszek fel fehérneműt éjjelre, de pl a férjem nem, ő kérdezte is, miért adok a gyerekre. Elfogadta az érvemet.
2012. nov. 2. 22:44
 7/10 anonim ***** válasza:
62%
Én is veszek fel bugyit a hálóing vagy pizsi alá (engem idegesítene is, ha nem lenne rajtam - a nyári legnagyobb melegben is bugyiban alszom), a gyerekre is adok kisgatyót. Amikor megbeszéltem vele, hogy elhagyjuk az éjjeli pelust, akkor úgy is kérte, hogy de azért gatyát ugye vehet fel? (3 éves)
2012. nov. 3. 09:34
 8/10 anonim ***** válasza:
59%

3,5 éves a fiam és nem adok a pizsi alá gatyát rá.

(A déli alvásnál rajta van, mert csak ezért nem veszem le, de este fürdés után nem kap)

2012. nov. 3. 11:41
 9/10 anonim ***** válasza:
44%
Akár adsz rá fehérneműt éjjelre, akár nem, lepontoznak. Tipikus: ha van rajta sapka az a baj, ha nincs akkor meg az.
2012. nov. 3. 22:04
 10/10 anonim ***** válasza:
51%

Szia!

Én adok.

Amikor lekerült a pelus,éjszaka nem volt rajta csak a pizsi,néha bepisilt.Akkor jöttem rá,hogy furcsa neki,hogy szabadon van a kukac,így van külön pár pizsi gatyója,azóta nem pisilt be.Lehet ez csak pszichológia,de bejött:).

2012. nov. 4. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!