Éjszakára kisgyereknek (18 hónapos) milyen téli hálózsákot vegyek? SÜRGŐS!
Állandóan kitakarózik és felébred, hogy fázik. Az alábbiakra vagyok kíváncsi:
- Milyen hosszú legyen? Lányom most kb 82 cm.
- Éjszak 20/21 fok van, mennyire legyen vastag?
- Milyen anyagú, töltetű, bélésű?
- Miért jó a lábkidugós változat?
- Egyéb jó tanácsok a vásárláshoz?
- Hol lehet jó hálózsákot jó áron kapni?
off:
aludt már hálózsákban???????????Mert ha nem akkor előbb kérj egyet kölcsön kipróbálásra!Közel nem biztos,hogy tűrni fogja :(
Én születése óta zsákban altatom.Van egy nagyon jó forrásom,nekem mindig Ő varrja a zsákokat,minden szezonra.Nagyon szép munka,és megbízható.ÉS nagyon korrekt ár.Vateráról ismerem egyébként,de csak tőle rendelek.Ha kell emailcím ,szívesen megadom!
Az én kisfiam 90 cm,de 110-es hálózsákja van,ebben nagyon kényelmesen elfér,a kisebbet nem szerette,állandóan tépte volna le magáról.Tavaly télen is ez a hálózsákja volt,akkor kb ő is 80 cm volt.Én bababörzén vettem brendonos paplanos hálózsák,szerintem kellően vastag neki.Esetleg vaterán is szétnézhetsz,ott is lehet jókat látni.
Azt nem tudom miért jó a lábkidugós,gondolom azért mert abban nincs korlátozva a mozgása,de én nem bánom hogy nem olyan,így legalább nem mászkál ki az ágyból.
En is azt mondom ha nem aludtmeg zsakban akkor nem nagyon fogja turni.
Lanyom szuletesetol masfel eves koraig hasznalta, ekkor jott a nyar es meleg . Most 2 eves de mar kijar az agyabol nem adok ra zsakot. Kulfoldon elunk, de anyukam tavaly brendonba vett egy nagyon szepet.
98-as méretet nyugodtan vehetsz.
lábkidugós felesleges, így is tudnak benne totyogni
cizárt fentről lefele kelljen összehúzni, különben nekivetkőzik.
Olyat NE, ami a vállánál patentos, mert ha feláll benne, kinyílik.
2,5 TOG-osat, ha használtan nézegetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!