Gyerekeid öröklik egymás kinőtt fehérneműjét?
Igen, öröklik. Ami rossz minőségű, vagy foltos, azokat kidobjuk.
Nálunk kb. 10 van egyszerre egynek. Kezdésnek is ennyi volt.
1vagyok.
A kinőtt fehérneműt igen kidobom,a cipőket pedig oda szoktam adni egy ilyen egyesületnek,akik szegényebb családoknak gyűjtenek.
Biztos meg leszek kövezve, de én nem dobok ki semmit, ami jó állapotú. Igen, öröklik a gyerekeim egymásét, sőt, boldogan elfogadtam fehérneműt is unokatesóm kislányáról, vagy a legjobb barátnőm kisfiáról... Nem azért, mintha nem tudnám megvenni, de alig használt, gyönyörű állapotú fehérneműt ugyan miért ne fogadnék el közeli baráttól, rokontól?
Amúgy nekünk kb. 20 db van bugyiból, kisgatyából a gyerekeknek.
köszönöm a válaszokat! Nálunk is kb. 20 van, mert van, ami elszakad, és ha több van, akkor kevesebbet mosunk és jobb állapotban marad a 2.-nak, nem beszélve arról, hogy fogalmam sincs, hány fog fogyni, ha elkezdjük a szobatisztaságra szoktatást. Meg ugye mindenféle színű van, hogy bármelyik mosásba bele tudjam tenni.
A cipő más kérdés, amikor már jár benne a gyerek, akkor kitapossa, a használtat max. a tyúkok közé adom rá vagy esőben, sárban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!