Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés utáni borzalmas testre...

Szülés utáni borzalmas testre milyen fürdőruhát vagyek és hol?

Figyelt kérdés

Az egy dolog, hogy kövér vagyok, a terhesség előtt is nagydarab voltam, de végig kellett feküdnöm a terhességet, így most plöttyedt is vagyok. Próbáltam már néhány egyrészes fürdőruhát, de olyan gyengék. Nem tart sehol, ahol kellene. Ráadául méretben is kell minimum 46-os, de inkább 48-as.

Van valahol nagy méretből választék? Nem budapestiek vagyunk, de nagyvárosban élünk, tehát a nagyobb hálózatok boltjai vannak nálunk is.

2013. ápr. 19. 16:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én szívből ajánlom a bonprix fürdőruháit. Én vagy 3-4 éve onnan veszem és akinek tudom mondom.

1. megfizethető árban van.

2.minőségi anyagokból van

3. tart és pont így meg van erősítve csomó modell amit írsz hogy hasnál cicinél stb.

Én szülés utáni nyárra egyberészest vettem szépen tartott, leszorított kicsit, a következő nyárra már formába lendültem jobban azóta tankiniket vettem náluk 2-t is.

Méretben is nagyon nagy a választék.

Ne félj rendelni szinte 2 havonta van ingyenes kiszállítás. Ha mégse jó, egyszerűen visszaküldöd és visszafizetik.

Persze a triumph vagy felina fürdőrucik is jók lehetnek de annyi pénzt én pl. sose adnék ki fürdőrucira (10 ezer körül kezdődnek)

2013. ápr. 19. 16:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Vegyél jó minőségű sportfürdőruhát, nem tudom van-e nálatok Hervis, Dechatlon, vagy hasonló. Ott biztosan van nagyobb méret is. Drága lesz az biztos, de hát sajnos ez van!
2013. ápr. 19. 16:18
 3/11 anonim ***** válasza:
alakformáló fürdőruha
2013. ápr. 19. 16:29
 4/11 anonim ***** válasza:
A Bahama fürdőruhák is jók, csak elég drágák. Fehérnemű üzletekben általában szokott lenni.
2013. ápr. 19. 16:37
 5/11 A kérdező kommentje:

Valami ilyesmi jó lenne szerintetek?

[link]

Amúgy a Decathlonban már voltam, igaz nem a sportfürdőruhákat néztem, csak a simákat, de borzasztóan állt mindkettő, ami egyáltalán egy próbálást megért.

2013. ápr. 19. 16:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen, a mit linkeltél szerintem elég jó. Én is ebből a katalógusból rendelek majd, mert eléggé eldeformálódtam (mondjuk így) a terhesség óta. :(
2013. ápr. 19. 17:26
 7/11 A kérdező kommentje:
A kérdésem az volt, hogy hol vehetnék nagy méretű, jól tartó fürdőruhát. Egy rohadt szóval nem mondtam, hogy le akarok fogyni, de ha az lenne a kérdés a válaszod abban sem lenne túl nagy segítség.
2013. ápr. 19. 17:44
 8/11 anonim ***** válasza:
6%

kicsit off: én tavaly nyáron szültem, és 2,5 hónappal utána felvettem a "lánykori" fürdőruhámat, mert a párom szerint úgy is nagyon csini voltam. amikor visszanéztem a fényképeket, rájöttem, hogy mégse kellett volna azt a fürdőruhát felvenni. még szerencse, hogy látszott a hasamon a függőleges barna "kismamacsík", így volt mentségem :)

nem írtad, hogy mikor szültél, szoptatsz-e még, de egészséges táplálkozással, sok sétával/mozgással sokat le tudsz dolgozni még az igazi nyárig.

egyébként amit linkeltél, az sztem jó, de nézd meg az átlóban piros csíkost is (bár az nem kimondottan alakformáló). nekem volt hasonló triumph-ban és optikailag szuperul elcsalta a kilókat :)

2013. ápr. 19. 17:56
 9/11 anonim ***** válasza:

7. 9. válaszoló(gondolom egy és ugyanaz).A kérdező a kommentben is leírta,hogy már a terhesség előtt sem volt vékony.Ráadásul nem fogyókúrás tanácsot,hanem alakformáló FÜRDŐRUCIT keresett.Ennyi.

Kedves Kérdező!Bocsi az OFF-ért!3 gyerekes

2013. ápr. 19. 18:22
 10/11 anonim ***** válasza:

6. vagyok.

Nekem ez is tetszik, de nekem 38 kéne, és minden csak 40től kezdődik. :(

[link]

[link]

2013. ápr. 19. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!