Anyukák nektek volt ilyen borzalmas időszakotok?
B@sszus én nem akarok pánikbeteg lenni. Egyébként semmi gondom lelkileg, még akkor is lehet pánikbetegség. szóval más tünet nincs azt akarom mondani. :(
Persze küldd el légyszi az elérhetőséget. Köszönöm.
Nyugodj meg, ez NEM pánikbetegség. Nem fognak gyógyszerrel kezelni. Akkor konkrét pánikrohamaid is lennének, s azt nem lehet mással összekeverni... én tudom.
De a problémád valóban lelki eredetű, vsz. abból alakult ki, hogy szorongsz, és túl sok teher van a válladon. Ha lehet, kérd meg a párodat, hogy a nagybevásárlást vegye át egy időre, és próbáld meg valami módon tehermentesíteni magadat, akár rokonok vagy külső segítség bevonásával. Lehet, hogy más dolog is van a háttérben, amitől feszülsz, aggódsz, ezt neked kell feltárni magadban és megoldani.
A konkrét pánikroham mindekinél mást jelent! Van akire a "nagydolog" jön rá, ha nincs wc akkor leveri a víz, s menekülnie kell.. Szal attól mert nem azt írta, hogy áll vhol és rosszul lesz, attól még ez a pánik felé tendálló állapot amit leírt.
Dehogyenm fognak begyógyszerezni... Ha hagyod!A jelenlegi "orvostudománynak" enniyre tellik. Próbáld csak ki. Elmész a háziorvoshoz, elmondod neki a gondod, első körben xanaxot, vagy frontint fog felírni, és azt mondja mielőtt mész olyan helyzetbe ahol ilyen problémád van, vegyél be 1-et. Így kezdődik. Aztán egy idő után ezek nem hatnak, megint elmész, elküld pszichiátriára, ahol megnyugatatnak : "Ne aggódjon anyuka, nagyon sokaknak van ilyen pánikbetegsége, adunk olyan gyógyszert amit naponta kell szedni, amíg beáll a gyógyszer (lehet beledöglik- na ezt nem mondják, de így van) érezheti magát furán de ha beállt akkor már jó lesz, havonta jöjjön és felírom az adagját. " Kapsz paretint, vagy cipralexet, vagy rivotrilt és máris lett egy kitűnő droggfüggő ! NA szóval ennyi a magyar pszichoterápia... :O :(
Visszatérve a gondodra: nem kell, hogy konkrét lelki gondjaid legyenek, egyszerűen túl fáradt vagy, kimerült ez jelentkezhet így.. amiért mindenképpen menj elébe, mert először csak a bolt, aztán a mozi, színház, busz etc.... Higgyj nekem menj elébe!!!!!! Én végig játszottam, mert akkor még nem volt internet, megy "gyakorikerdesek", ahol bárkitől tanácsot kérhettem volna, kutathattam volna, hogy mi a szar történik velem... :( A gyógszerekről évek alatt tudtam csak leszokni visszaesés nélkül. Borzalmas volt... Nem kívánom senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!