Szules utani elso menstruaciotok nektek is ilyen borzalmas volt? A mennyisegre gondolok, meg a has-, derekfajasra. Negy honapja szultem.
Szia
En 8 hetig tisztultam majd 1 het szunet es megjott.
Szo szerint sirva fakadtam, mert leegem volt mar nagyon.
Gorcsolt a hasam faradt voltam borzalmasan vereztem es baromira fajt a gatsebem (azota is elore jelzi, hogy 1-2 nap es megjon...meg mindig nagyon faj olyankor).
Remelem neked kesobb konnyebb lesz!
Minden jot kivanok!!
Szia!
Nekem mindkétszer 2-3 hónappal szülés után jött meg először és rettenetes volt, főleg a 2. gyerek után! Olyan mennyiségű volt, hogy azt hittem elvérzek! A super tampon 2 órát sem bírt ki, szó szerint elöntött a vér, még az a szerencse, hogy ez már a kapuban volt és egy hosszú tunika volt rajtam :(
A fájdalomról és az egyéb kellemetlenségekről meg már nem is beszélve. A derekam kb. 10 perc állás után leszakadt, a gátamban olyan érzésem volt, mintha egy tekegolyó nyomná bentről, a méhem meg úgy görcsölt, mint a vajúdás vége felé.
És ez nekem így ment fél éven keresztül minden hónapban, mígnem elkezdtem Cerazette-t szedni, de attól meg 6 hétig folyamatosan véreztem, igaz csak gyengén, de az sem volt ám jó :)
Majd mikor 10 hónapos lett a kisfiam és abbahagyta a szopizást, elkezdtem rendes fogamzásgátlót szedni és azóta minden ok! Pedig nem vagyok tablettapárti, de más lehetőség nincs, a nőgyógyászom nem ajánlotta a spirált, mert attól még erősebb lehetne a vérzésem...
És így most végre nincs fájdalom, elég a normál tampon és kb. 4 napig tart az egész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!