Szülés után mikorra állt be újra a menstruációtok?
Figyelt kérdés
Szülés után 6 héttel megjött, aztán mikor 2,5 hónapos volt, majd amikor 4,5 hónapos, most 7,5 hónapos és semmi.2011. jan. 1. 16:01
1/6 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem írni, hogy szoptatok, és 1,5 hónapja kap tejcin kívül mást is, éjjel már nem eszik 6 hetes kora óta, csak napi kb. 5-6 szopi van,plusz kanalazás.
2011. jan. 1. 16:03
2/6 anonim válasza:
Hát nekem 8 hét után teljesen visszaállt mindkét gyerekemnél, pedig 6 hónapig csak szoptattam őket :(
3/6 anonim válasza:
nekem 7hónapos volt a kisfiam amikor visszajött és 1 éves koráig szoptattam,de kb 6hónapos koráig kapott csak tejcit.
4/6 anonim válasza:
nekem szülés után 4 hétre megjött, és azóta is 28 naponta megjön rendszeresen. Most is szoptatok még 10 hós a lányom.
szerintem kérdezd meg a védőnődet, hogy mit gondol erről.
5/6 anonim válasza:
7 hónapos volt a fiam,amikor megjött először,azóta rendszeres is,
11,5 hónapig szoptattam
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat :)
2011. jan. 1. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!