Angliában élünk a kedvesemmel, és a születendő lányunknak keresünk nevet. Nektek melyik tetszik a leginkább?
Nem vagyunk az átlagos nevek hívei, mégsem szeretnénk hivalkodót. Ezekből kellene válogatni:
Sophronia, Rhiannon, Philomena, Imogene, Prudence
Egyik név sem a legjobb, de hát mindenkinek saját döntése, hogy nevezi el a gyerekét.
Ezek közül Rhiannon a legjobb szerintem.
Nekem a felsoroltak közül egyedül a Prudence tetszett meg, az valahogy olyan elegáns:)
"Ő itt a kislányom, Prudence."
"Ő a legjobb barátnőm, Prue!"
"Szia, Prudence vagyok!"
"Prudence Miller? Gratulálok, fel van véve!"
:D:D:D:D
Szerintem olyan jól hangzanak!:)
Majd írjátok ki ide a döntés eredményét is!:))
Miller családnév szerencsés, akár még angolnak is hihetik majd a gyereket. sajnos nálunk egyből lejön majd, mikor bemutatkozik, hogy nem angol. Én a Lara nevet adtam neki, nem nagyon használják itt sem, de ismerik, tetszik, hogy ő lesz az egyedüli Lara valszeg az osztályban. (szeptemberben kezdi a sulit:D) Most én is terhes vagyok megint és még nem tudom, hogy lány lesz e vagy fiú, de vagy Lea vagy Alex van a pocakban:D Én a kettő között vacillálok. Úgy értem nem akarok túl régimódi, átlagos nevet, de nekem az általad felsorolt nevek már túl...sok. Túl modern, túl külföldies.
Ismertem egy Imogene-t, nem toplistás név, és a többi se, így nem tucatnevek. Nem tudom, itt is, hogy nem unják meg ezeket a tucatneveket...25 Jack meg Jon,...
Kovács-hoz nem lennének jók ezek a nevek, de Millerhez jó, ha tetszik nektek. Dönteni nem tudnék, talán a két utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!