Hogy tetszik nektek a Demény keresztnév?
Figyelt kérdés
A kutyás blogtól tekintsünk el, mielőtt valaki bekommenteli :)2014. júl. 1. 21:31
1/13 anonim válasza:
Bocs, nekem speciel nem tetszik. Ráadásul számtalan csúfolásra ad lehetőséget.
2/13 A kérdező kommentje:
A kövérség, szemüveg, vezetéknév, véznaság, félénkség is. Akit csúfolni akarnak, azon találnak fogást, nem a néven múlik.
Én Andrea vagyok, az iskolában Tivadarnak csúfoltak. Hidd el, nem a néven múlik, ha a szándék adott.
2014. júl. 1. 21:38
3/13 anonim válasza:
Nekem ez vezetéknév, keresztnévnek nem adnám.
4/13 anonim válasza:
1. vagyok, amit írtál, az mind igaz. Én mégsem adnék még egy okot. Most nem sorolnám fel az ötleteimet, mert én soha nem csúfoltam senkit, nem is fogok most sem így anonim. :) Szerintem ha neked tetszik, akkor meg tökmindegy, hogy mi mit gondolunk.
5/13 anonim válasza:
Nekem sem tetszik...én is vezetéknévként ismerem.
6/13 anonim válasza:
Sajnos nekem sem tetszik.Egyik ismerősömnek ez a vezetékneve.
8/13 anonim válasza:
sok szó rímel rá, kemény, remény, szegény :) szóval verset lehet neki költeni :)
amúgy izé, nekem se nagyon tetszik, de még mindig jobb, mint a sok "árisztókrátá" vagy "szittyamagyar" vagy "jenki" vagy éppen a túl gyakran adott, és elcsépelt fiúnév...
komoly hangzású név egy gyereknek, tuti Dömézni fogják :)
9/13 anonim válasza:
Milyen név ez? Én még nem hallottam,furcsa a hangzása, de ha neked tetszik ne érdekeljen más véleménye. Bár zárójelben megjegyzem manapság nagy divat különleges nevet adni a gyerekeknek,de ettől a gyerek még nem lesz különleges. :)
10/13 anonim válasza:
nekem sem tetszik, furcsa hangzású és én sajnos a kötsögtől sem tudok elvonatkoztatni :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!