Anyukák, ki mit választ Milupa Fermentált helyett?
Most már biztos, hogy megszűnik, megszűnt sajnos.
Eddig nem találtam olyat, ami ugyanazt tudná mint ez a tápszer.
Van valakinek ismerete olyan tápszerről, amivel jól helyettesíthető a fermentált és nem lesznek kaki gondok?
Használd a keresőt. Az első pár kérdés csak erről szól.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=milupa+ferme..
Szia!
22 hós a lányom, én egyelőre nem jutottam semmire, én is csak próbálok okoskodni, hogy mit találjak ki helyette. Amit eddig próbáltam:
- Lactogen Harmony = abszolút dugulás! soha többet! keményítő van benne, konkrétan kőkeménnyé teszi a kakit... már bocsánat
- kornak megfelelően Milupa 1-2-3: ez a legjobb eddig, de ebben ugye sajnos nincs olyan cucc, ami folyamatosan helyreállítja a bélflórát, amit szerintem a Fermentált szuperül tudott
- Milupa Junior
- BioGaia/Protexin Restore/Pro+Kid kúra tápszer mellé esetleg?
Mennyi idős a babád?
Eszembe jutott még vmi:
Próbáltam még vmi banános Humanát, ami emésztéskönnyítő: ahogy bekevered, keletkezik rajta 3 cm hab, amitől olyat hányt a lányom, mint még életében soha.
Novalac IT: ez székrekedésre van, de borzalmas íze van sajnos
Milumil Pepti+: nem itta meg, rettenetes íze van...:(
A két utolsó tejfehérje-allergiás babáknak van, amikor felmerült agyanú, ezeket kellett van innia, de aztán kiderült, h nem is allergiás...
Egy darabig ivott felváltva zab-, -rizs, tönkölytejet is, mert attól nem volt kakigond..
Szia!
A kisfiam is ezt ette kezdetektől fogva. Pont ma voltunk a doktornőnknél és már fel sem írta, mert valóban megszűnik. Nekünk most a Humana Plus Baby Fit-et írta fel, azt mondta ugyan olyan jó lesz. Hát remélem, majd meglátjuk:)
Köszi Mindenkinek!!!
Én eddig a Nestlé Harmonyra gondoltam, hát majd tesztelem. Korábban evett Milumil 1-et, de attól olyan lett mint a lufi úgy felfújta, és csak a sírás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!