Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért szűnik meg a Milupa...

Miért szűnik meg a Milupa Fermentált tápszer? Miért csak az 50%-os lesz már?

Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 12:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Komolyan megszűnik? Mi nemrég váltottunk erre a tápszerre :(
2013. jan. 23. 12:49
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen most mondták a gyógyszertárban! Már csak a 800g-os 50%-os fermentált tartalmú lesz! De nem tudom miért! Pedig nekünk ez nagyon bevált!!!
2013. jan. 23. 13:06
 3/12 anonim ***** válasza:

Most kértem receptet, és azt hittem, elírták. Holnap váltom ki, rákérdezek.

Ha netán visszaugranátok ide, megkérdezhetem, milyen cumisüvegből adjátok ezt a tápszert a babátoknak, és hanyas cumival?

Köszönöm!

2013. jan. 23. 13:39
 4/12 A kérdező kommentje:
Már megkérdeztem a milupát megváltozott 800g-os és 50%-os ez jobb azt mondták! Jobban felszívódik,meg ilyenek! Az én kislányom 9 hónapos és még mindig 0+ -os cumiból eszik mert szörnyed fuldoklós volt! De lassan szoktatnom kellene a nagyobbhoz de annyira mohó,hogy félek tőle!
2013. jan. 23. 13:46
 5/12 A kérdező kommentje:
Ja és MAM-os amiben van gumibetét a levegő beengedéséhez!
2013. jan. 23. 13:47
 6/12 anonim ***** válasza:

Párom pont most van oda a gyógyszertárba kiváltani. Azt tudtam, hogy 800 grammos lesz, mert volt egy tájékoztató a doboz tetején.

Én 2-es avent-es cumit adok a lányomnak. Van amikor még ebből is alig jön ki, van, hogy meg úgy sikerül elrázni, hogy közben váltok 1-esre, mert folyik ki a kis szájából.

2013. jan. 23. 16:57
 7/12 anonim válasza:

A fő kérdésre a válasz: igen, decembertől már csak a papírdobozos 50%-os, 800g-os kapható. Itt-ott gyógyszertárakban még van raktáron a régi, nekünk sikerült még abból szerezni.

Kisfiunk 6 hónapos múlt, 2 napja adtunk Neki először ebből. Előtte a Milupa 0-6 hósat kapta. Azt mondták, ez a fermentált sűrűbb és alig fog kijönni még a nagy lyukú cumiból is, illetve hogy sűrűsége miatt jobban megtelíti a babát. Ennek ellenére azt tapasztaljuk, hogy simán issza, semmivel sem jön nehezebben, és hogy az eddigi hajnali 3-4 közötti kelése éjfélre jött vissza, mert már akkor kel, hogy éhes. Este pedig ugyanakkor (7-8 körül) etetjük, és ugyanúgy 220 ml általában, amit megeszik. Ti tapasztaltatok vele hasonlót?

2013. jan. 25. 12:21
 8/12 anonim ***** válasza:

Megvettem, még nem evett belőle, de ezt másként kell elkészíteni. A vizet az üvegbe tölteni, és adagolókanalanként összerázni.

Köszönöm, hogy válaszoltatok a cumisüveget illetően. Én Avent 3-asat használok, akkor valószínűleg jó lesz.

Utolsónak: nem tudom, már elejétől fogva átalussza az éjszakákat.

2013. jan. 25. 23:25
 9/12 anonim ***** válasza:
Kislányunk azóta alussza az át az éjszakát, amióta ezt kapja. Tehát neki sokkal laktatóbb, mint a többi.
2013. jan. 26. 09:27
 10/12 nicole77 válasza:
Sziasztok! Az én kisfiam is Milupa Fermentált tápszert kap, lassan már három hónapja. A Milupa 1-es tápszer gyenge volt neki, áttértünk erre. Az én tapasztalatom szerint nagyon jó. Az sem mindegy, hogy ezt a tápszert lehet végig adni, nem kell váltogatni. Ha valakinek ez sem elég laktató, nyugodtan lehet többet beletenni a vízbe, mint amit ír a doboz. Én is így csinálom, mivel a kisfiam nagyon mozgékony és sokat is eszik. 130 ml vízhez szoktam keverni 5 kanállal, este pedig 190 ml vízhez 9 kanállal. A tápszert Avent-os tápszeres cumival kapja kisfiam, azon három fokozat van, és a hármas fokozaton szépen eszi. A tápszert pedig nem kanalanként keverem a vízbe, hanem mindjárt a vízbe beleteszem a tápszer adagot, és úgy rázom fel. Még annyit, hogy a tápszert előre be lehet keverni, max 24 órát be lehet tenni a hűtőbe, a dobozára ez sincs ráírva. Én este szoktam bekeverni a reggelijét, és reggel vagy napközben a vacsoráját.
2013. febr. 19. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!