Milupa Fermentált tápszert eszik valaki?
Pont az a baj, hogy meleg a víz! :)
Korábban én is szenvedtem vele, de mostmár csak langyos vízbe teszem és szinte híg lesz. 9 hónapos a kislányunk, 2 hónapos kora óta ezt kapja.
Próbáld ki langyos vízbe. :)
Leírom a tuti receptet:
1. Menj be (rendeld meg neten) egy biotechusa üzletbe. Vegyél egy 600 ml-es shakert. Több színben létezik :)
2. Mérd ki a kívánt mennyiségű szoba hőmérsékletűre hűtött (vagy tetszés szerint babás ásványvizet) és töltsd bele a shaker-be. Az adagókanállal rakd bele a megfelelő mennyiségű tápszert (az összeset!)
3. Rakd rá a szűrőt és a tetőt.
4. Rázd össze kb 10 mp-ig, majd egy kis időre nyisd ki a pici "csőr" részt.
5. Csukd vissza és rázd még 10 mp-ig.
6. Kész a csomómentes tápszer.
7. Melegítsd tetszés szerint 37 fokra.
Egészségére a babáknak.
Feszültségmentes napokat kívánok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!