Pici babás anyukák, Milupa fermentált tápszer mellé adtok valami puffadás gátlót (Infacol, Gripe water stb. )?
Nem tudom, hogy a 6 hetes babám azért szenved-e, mert kap Infacolt, vagy azért mert tényleg a puffadás miatt fáj a hasa.
Mik a tapasztalatok?
Szerintem kérd ki az orvos véleményét, attól hogy fermentált még fájhat a pocija,
az én lányom is ilyet kap most 3 hónapos,
eleinte neki is fájt egy kicsit,
igaz én nem adtam neki semmit nem volt vészes annyira így nem akartam gyógyszerrel tömni, de ha a tápszer ellenére fáj a pocija, akkor természetesen lehet neki adni.
A gyerekorvosom eleinte nem is akarta ezt a tápszert, erőltette a Milumil HA 1-et, amitől aztán tényleg sírás volt éjjel és nappal.
Tudom, hogy puffadásra van, kedves első válaszoló, de korábbi rém napok és rém éjszakák után nehéz elhinnem, hogy Infacol és egyebek nélkül is működik.
Tesztelem a gyereket, de szerettem volna tudni a tapasztalatokat, mert sajnos a védőnőm egy fabatkát sem ér és a gyerekorvos se látott el tanácsokkal.
Mindenki másnak nagyon köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!