Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS a szemébe cseppent az...

SOS a szemébe cseppent az infacol, lehet baja?

Figyelt kérdés
azt hiszem kellően kiöblögettem, csak egy picit folyhatott bele...nem írja a betegtájékoztató, hogy mi van ebben az esetben, mi tegyek még?

2013. szept. 20. 09:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Sztem semmi, m7vel ilyen baleset előfordulhat izgő mozgó babáknál....

Hivd föl a dokit h megnyugtasson.

2013. szept. 20. 10:09
 2/7 A kérdező kommentje:
már felhívtam a Heim Pál toxit, ott mondták h max a narancs aroma irritálhatja a szemét...köszönöm! csak fura, h semmit nem írnak róla a tájékoztatóban!
2013. szept. 20. 10:46
 3/7 anonim ***** válasza:
persze nem írnak, mert nem a szembe, hanem a szájba kell cseppenteni...de pont ezért kezdik ráírni a mikrohullámú sütő tájékoztatóiba is, hogy macskát ne rakjon bele, meg ilyenek, mert valaki egyszer berakta aztán reklamált hogy megsült a cicus...
2013. szept. 20. 12:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj utolso, de a kérdezőt ne keverjük már össze egy idiotával!!! Az aki berakta a macskát az egy hülye volt! A kérdező meg nyilván nem direkt csepegtette bele a gyerek szemébe az infacolt, hanem ahogy mozgott véletlenül oda cseppent!!

Minek irsz ha nem tudsz értelmes választ irni???

2013. szept. 20. 15:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Azért vártam volna hogy legyen tájékoztatás, mert egy egyszerű samponos flakonon ís meg tisztítószeren is rajta van, h bő vízzel ki kell mosni, orvoshoz fordulni v. akármi. Nem vagyok idióta, csak béna voltam :))) a lényeg, hogy nincsen semmi baj! És ha másnak is sikerül ilyen ügyi-fogyinak lennie, már itt találja a kérdést...és a megoldást is.
2013. szept. 22. 22:03
 6/7 anonim ***** válasza:
a samponost eleve külsőleg használod és előfordul h a szemedbe megy, a tisztítószereknél meg kötelező ráírni. Az infacol belülre megy :) tehát gondot nem okozhat - persze bő vizes kimosás és kész, látod a toxin sem mondtak mást :)
2013. szept. 23. 09:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Végül minden rendben volt? Tegnap éjjel én is így jártam... Csukva volt a szeme, rögtön letöröltem és megmostam. A védőnő azt mondta figyeljem, de nem lesz semmi baj, mégis aggódom... Remélem minden rendben lesz...

2017. júl. 13. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!