Akiknek egy gyereke van! Mennyit kerestek összesen a pároddal?
férjem 150-250E között keres átlagban, vállalkozó, így semmi sem biztos...
én 130E-t keresek, plusz gyesen vagyok meg emelt csp-t kapok.
mi pár éve visszaköltöztünk a szüleimhez, előtte teljesen átépítettük a házat, társasház lett, teljesen külön vagyunk. viszont én főzök nekik is minden nap, így rezsit csak 20.000.- fizetünk :)
hitelünk nincs, saját autók vannak, férjenek van lakása amiben nem lakunk ugye.
nagyon változó, hogy mennyit költünk, olyan 50-60E-t minden hónapban félreteszünk, plusz van egy külön számla a gyerek betegségére járó dolgok, a gyes, csp, azokhoz nem nyúlunk, de azt neki tesszük félre, nem a mi megtakarításunk.
budapesten lakunk
Ezek szerint akkor 3 gyerekhez kell legalább 1 millió forintos havi bevétel Magyarországon?
Egyébként a Pampers Activ Baby pelenka tele van olyan dolgokkal, amit soha nem tennék a gyerekem feneke alá, még az Aldis Mylove pelenka is jobban szerepelt a teszteken, csak a Premium Care éri meg az árát a Pampers pelenkák közül!
dehogy kell hozzá annyi, főleg hogy 3 gyerek után kedvezőbbek a feltételek mint 2 gyerek után, már ha a férjed be van jelentve. vállalkozói státuszban nem tudom mi e helyzet.
ha kettőtök bevétele meg van 400 e Ft körül, szerintem az elég 3 gyerekhez. persze nem lesz mindegyiknek 10 évesen iphone-ja, de mi is 3-an nőttünk fel két tanár szülővel és évente eljutottunk nyaralni, nem szenvedtem hiányt vagy legalább is nem emlékszem rá, olyat biztosan nem, ami traumát okozott volna :) jó olvasni itt hogy sokan élnek ketten havi több, mint fél millióból, de mivel Magyarországon az átlag kereset nettó 150-160.000 Ft körül van, ez azt mutatja, hogy az átlag házaspár 300 körül keres, és ebben még nincs benne a gyes, gyed, akkor nyilván még kevesebből kell gazdálkodniuk.
De akkor sem kell 3 gyerekhez egy millió, ez butaság.
a pelenkáról ne nyissunk vitát, kinek mi válik be.
95 ezer forint kettőnk bevétele.
Albérletben élünk, így a rezsi után nem sok pénz marad, félretenni nem is álmodhatunk.
Élelmiszerből csak a legolcsóbbat, akciósat veszem, a gyereknek tudunk venni gyümölcsöt, hiába kevés a pénz, arra figyelek, hogy ő napi 1 gyümölcsöt megegyen.
Városban élünk, Borsod, így nincs mit ezen csodálkozni sajnos.
310 ezret keresünk ketten! Ill. csak a férjem keres, én GYES-en vagyok!
Hitelmentes családi házban élünk! Rezsi változó, de úgy 50-60 körül vannak a csekkek, plusz kaja! Egy fiunk van!
30 ezres városban élünk!
Igazából, amit nagyon szeretnénk, azt megengedhetjük. Hozzátartozik,hogy a nagyszülők sokszor segítenek. Vesznek pelenkát, néha ételt, mosóport. Szerencsére megtehetik, nem kell hozzá lemondaniuk semmiről.
Nem élünk luxus életet, de eljutunk sportolni, a gyereknek megtudunk venni mindent, amit kell. Félretenni havi 20-30 ezret tudunk. Egy 4 éves autónk van!
Pelenka ügyben én is Pampers párti vagyok. Sok fajtát kipróbáltunk, de ez az egy volt, amit ha levettem a gyerekről tele pisivel, még mindig száraz volt a pelenka teteje.
240.000 ft.
Rezsi,hitel kb 110.000
Pennybe nagy bevásárolunk havi egyszer 25.000-30.000 értékben,kisboltban csak kenyeret,tejet veszünk.
Ruhát akcióban veszek,gyereknek fele-fele arányban turisat és újat.Városban lakunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!