Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akiknek egy gyereke van!...

Akiknek egy gyereke van! Mennyit kerestek összesen a pároddal?

Figyelt kérdés
Mennyi a kiadásotok egy hónapban? (rezsi, hitel törlesztés ha van, kaja, ruha, pelus kozmetikumok, kirándulás meg mindenre értem) És miből milyen márkát vesztek? Tudtok félre tenni? Városban vagy faluban éltek?Nem turkálni szeretnék senki zsebében,egyszerűen csak érdekel,ki milyen szinten él,mire költhet.

2014. júl. 11. 09:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

férjem 150-250E között keres átlagban, vállalkozó, így semmi sem biztos...

én 130E-t keresek, plusz gyesen vagyok meg emelt csp-t kapok.

mi pár éve visszaköltöztünk a szüleimhez, előtte teljesen átépítettük a házat, társasház lett, teljesen külön vagyunk. viszont én főzök nekik is minden nap, így rezsit csak 20.000.- fizetünk :)

hitelünk nincs, saját autók vannak, férjenek van lakása amiben nem lakunk ugye.

nagyon változó, hogy mennyit költünk, olyan 50-60E-t minden hónapban félreteszünk, plusz van egy külön számla a gyerek betegségére járó dolgok, a gyes, csp, azokhoz nem nyúlunk, de azt neki tesszük félre, nem a mi megtakarításunk.

budapesten lakunk

2014. júl. 11. 11:13
 12/20 anonim ***** válasza:
71%

Ezek szerint akkor 3 gyerekhez kell legalább 1 millió forintos havi bevétel Magyarországon?

Egyébként a Pampers Activ Baby pelenka tele van olyan dolgokkal, amit soha nem tennék a gyerekem feneke alá, még az Aldis Mylove pelenka is jobban szerepelt a teszteken, csak a Premium Care éri meg az árát a Pampers pelenkák közül!

2014. júl. 11. 11:14
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

dehogy kell hozzá annyi, főleg hogy 3 gyerek után kedvezőbbek a feltételek mint 2 gyerek után, már ha a férjed be van jelentve. vállalkozói státuszban nem tudom mi e helyzet.

ha kettőtök bevétele meg van 400 e Ft körül, szerintem az elég 3 gyerekhez. persze nem lesz mindegyiknek 10 évesen iphone-ja, de mi is 3-an nőttünk fel két tanár szülővel és évente eljutottunk nyaralni, nem szenvedtem hiányt vagy legalább is nem emlékszem rá, olyat biztosan nem, ami traumát okozott volna :) jó olvasni itt hogy sokan élnek ketten havi több, mint fél millióból, de mivel Magyarországon az átlag kereset nettó 150-160.000 Ft körül van, ez azt mutatja, hogy az átlag házaspár 300 körül keres, és ebben még nincs benne a gyes, gyed, akkor nyilván még kevesebből kell gazdálkodniuk.

De akkor sem kell 3 gyerekhez egy millió, ez butaság.

a pelenkáról ne nyissunk vitát, kinek mi válik be.

2014. júl. 11. 11:27
 14/20 anonim ***** válasza:
Azért az Aldis nagyon vacak én inkább a Pamperst teszem alá amitől nem lesz vörös ami kényelmesebb,ami jól bírja,mint valami olcsó vakot ami olyan mint a karton, amúgy 4-5száz ezerből már simán fel lehet nevelni 3 gyereket.
2014. júl. 11. 11:30
 15/20 anonim ***** válasza:
75%

95 ezer forint kettőnk bevétele.

Albérletben élünk, így a rezsi után nem sok pénz marad, félretenni nem is álmodhatunk.

Élelmiszerből csak a legolcsóbbat, akciósat veszem, a gyereknek tudunk venni gyümölcsöt, hiába kevés a pénz, arra figyelek, hogy ő napi 1 gyümölcsöt megegyen.

Városban élünk, Borsod, így nincs mit ezen csodálkozni sajnos.

2014. júl. 11. 12:27
 16/20 anonim ***** válasza:

310 ezret keresünk ketten! Ill. csak a férjem keres, én GYES-en vagyok!

Hitelmentes családi házban élünk! Rezsi változó, de úgy 50-60 körül vannak a csekkek, plusz kaja! Egy fiunk van!

30 ezres városban élünk!

Igazából, amit nagyon szeretnénk, azt megengedhetjük. Hozzátartozik,hogy a nagyszülők sokszor segítenek. Vesznek pelenkát, néha ételt, mosóport. Szerencsére megtehetik, nem kell hozzá lemondaniuk semmiről.

Nem élünk luxus életet, de eljutunk sportolni, a gyereknek megtudunk venni mindent, amit kell. Félretenni havi 20-30 ezret tudunk. Egy 4 éves autónk van!

Pelenka ügyben én is Pampers párti vagyok. Sok fajtát kipróbáltunk, de ez az egy volt, amit ha levettem a gyerekről tele pisivel, még mindig száraz volt a pelenka teteje.

2014. júl. 11. 15:10
 17/20 anonim ***** válasza:

240.000 ft.

Rezsi,hitel kb 110.000

Pennybe nagy bevásárolunk havi egyszer 25.000-30.000 értékben,kisboltban csak kenyeret,tejet veszünk.

Ruhát akcióban veszek,gyereknek fele-fele arányban turisat és újat.Városban lakunk.

2014. júl. 11. 16:15
 18/20 anonim ***** válasza:
Az én fizetésem kb. 210 ezer forint, férjem gyede 115, plusz csp, így egy hónapban kb. 340 ezer forintból élünk. Albérleti díj, plusz rezsi, net, tv, mobil előfizetés 60 ezer ft. Ételre (felnőtteknek) kb. 30 ezret költünk. Fiúnk 9 hónapos, tápszeres, az ő étele kb. 30 ezerbe kerül egy hónapban (hipoallergén tápszer, tejpép, plusz főzelék, gyümölcsök). Emellett még kb. havi 30 ezer ft kiadásunk van a háztartásra, pelusra stb. Pelenkából liberót, babylove-t veszünk, kozmetikumokból mindig mást, de általában márkásat. Ruhákat nagyrészt turkálókban vásárolunk, vagy kínai boltokban. Minden hétvégén van valami programunk, átlagban elmegy hétvégente 5-10 ezer ft. Félretenni kb. havi 150 ezret tudunk, ebből 40 ezer megy lakástakarékba, a többi értékpapírba. Nekem van életbiztosításom, egyrészt a cég kötött rám, másrészt a szüleim, de most szeretnénk a férjemnek is kötni egyet, mert így érezzük magunkat biztonságban.
2014. júl. 11. 17:27
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Hát a férjem fizuja elég jónak számít itt somogyban,150-170 körül kap plusz csp. én meg 70 körül tgyást.Mellék állása is van,,abból is jön be pénz ,évi min. 500.000 max pár millió,de amióta vele vagyok,sajnos a rossz idő miatt annyi nem jött be.Ez azokhoz az összegekhez képest, amiket leírtatok lófing.:) Bár tényleg szűkítenem kellett volna Mo-ra :D
2014. júl. 11. 22:28
 20/20 A kérdező kommentje:
Egyébként mi 3 gyereket tervezünk.
2014. júl. 11. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!