Akik gyedet vagy gyest kapnak mennyit tezsnek félre havonta? én 20-25 ezret két gyerekre összesen
Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 09:31
1/9 anonim válasza:
én megtakarítást fizetek 3x 5ezer ft-ot a három gyerekre. Egyenlőre ennyi, ha majd visszamegyek dolgozni, többet szeretnék félrerakni nekik.
2/9 anonim válasza:
1 lányom van havi 12ezret fizetek neki megtakarítás számlára.
3/9 anonim válasza:
Örülök, ha hó végén jut olcsó parizerre és vajas kenyérre, nemhogy félretegyek :(
4/9 anonim válasza:
Most sajnaljunk? Nem az volt a kerdes h mit eszel ho vegen. Akkor mist sirjak en is? Nekunk is meg kell gondolni mit veszunk meg es mit nem de azert rakunk a gyereknek felre.
5/9 anonim válasza:
Családi külön számlára megy és még nem nyúltunk hozzá soha.
6/9 anonim válasza:
A Kérdező szerintem provokálni akar, pont az olyan válaszolók miatt, mint akinek parizerre is alig jut. Lehet, hogy a Kérdező, 20-25 ezret tesz félre, de azt elfelejtette megírni, hogy a párja mennyit keres, mert valljuk be, aki gyeden vagy gyesen van, az nagymértékben függ a párjától, mindenki annak a függvényében tud félretenni.
Van akinek a párja hazavisz még havi 300 ezret vagy többet a gyes mellé, van akinek csak havi 80 ezret. Ezt a Kérdező is tudja és ezzel akar provokálni!
7/9 anonim válasza:
Utolsó azért ez nem teljesen igaz gyed lehet akár nettó havi 100 ezer is akkor miért lenne rászorulva mintha keresne.
Különben meg házasságban mindegy ki keres úgyis közös.
8/9 anonim válasza:
Szerintem örülj,hogy ennyit félre tudsz tenni.Nekünk is van megtakarításunk,albérletben lakunk,most adtuk el a hiteles lakásunkat,hogy házat béreljünk.Költségben kb ugyan annyi,ez annyival,jobb,hogy nem a 8. kerületben van,hanem vidéken,kert nyugalom stb.Van még 1 lakásunk azon is hitel van,gyakorlatilag azt fizetjük befektetés gyanánt,ez mellett is néha néha sikerül félre tenni.A párom fizetése nem fix,uh soha nem lehet tudni mit hoz a jövő hónap.
9/9 anonim válasza:
3- as koszonom a kulturalt pirivat uzenetedet. :-). Mar tudom miert vagytok csorok. :-). Amennyi esszel megaldottak teged nem is csoda h csak parizeres kenyeret faltok ho vegen. Gondolom te szoktad minden ho vegen kerdezni azt is h mikor jon a csaladi. :-) mindenesetre jot nevettem az uzeneteden. Es nem irigykedni kell hanem dolgozni. :-) puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!