Akiknek egy gyereke van! Mennyit kerestek összesen a pároddal?
7-800 e körül a munkabérrel, tgyással, passzív jövedelemmel számolva (ez kb 110-zel csökkeni fog, amikor már csak GYED jár) a bevétel.
A kiadás 130e hiteltörlesztő, a rezsi, kaja, egyebek olyan havi 200-260 között mozog.
Szia!
A mi keresetünk összesen 260 000 ft. Nincs hitelünk, saját lakás, saját autó. Kajára elég sok megy el, mert csak jó minőségűt veszünk, meg például minden nap friss pékterméket. Így kb 80 000 megy el kajára egy hónapban. A kislányunk 4 hónapos, anyatejes. Pelenkát Pampers Premium Caret használunk kb 12000 ft egy hónapban. Popsitörlő Johnsons kb 5000 ft havonta. Fürdető, popsikrém gyógyszertári. Budapesten élünk. A többi kiadás eseti, oltások a babának, egy egy cipő vagy ruha. A kislánynak ruhát újat veszek Scamptől rendelem a nagy részét, többi Brendon. Mi úgy gondolom elég jól élünk, félre is tudok tenni, és ha pl úgy döntünk hogy este pizzát rendelünk, vagy elmegyünk ide oda akkor telik rá. Nincsenek luxus igényeink, de amire szükségünk van, azt megengedhetjük magunknak.
Eddig 240ezer volt a bevételünk cafetériákkal,30ezres városban laktunk magas volt a rezsi,de nincs hitelünk,most költözünk és munkahelyet váltunk nagyobb városba költözünk több lesz a fizetés,viszont albérlet díj is lesz.
Nyaralni nem tudtunk és sokat félre tenni sem, de minőségi ételeket,ruhákat egyéb dolgokat vettünk,mindig jó ár érték arányban nem vettem semmiből gagyit mert nem éri meg.Kirándulásra,programokra,strandra,váratlan kiadásra,autóra,benzinre stb mindig volt pénz.
450 e körül vagyunk, tgyás + férjem fizetése.
van hitelünk, az össz havi kiadásunk 300 e környékén mozog. A férjem dohányzik, eljárogat két hetente, rendeli a kaját, autó is van, tehát benzin költség, ebből jön össze. Azt hiszem, ha nagyon erőlködnék, 250.000 ft környékére le tudnánk vinni. Annyi szerintem minimum kell egy gyerekhez. Én így is alig költök magamra, pl nem járok hetente fodrászhoz, se kozmetikushoz, turkálókból vásárolok amit csak lehet.
Nem vagyok egy márka fanatikus, a Sparban szoktam élelmiszert vásárolni, és havonta egyszer az Auchanban szerezzük be a nagyobb dolgokat. A saját márkás termékek gyakran sokkal jobbak ár-érték arányban mint a márkás dolgok. De pl. pelenkából a Pampers válik be, akkor nem fogom megvenni az olcsót, még akkor sem ha fele ennyi. Pest agglomerációban élünk egyébként, kicsi kertes házban. Tudnánk félretenni, de mindig a házra költjük. Jövőre majd indítunk valami fundamenta szerűt.
Fogalmam sincs mennyit keresünk, mert nem szoktam a férjemen számon kérni. Viszont azt se tudom, hogy a rezsi mennyi, mert azt ő intézi.
A gyerek költségeit én szoktam fizetni.
kabe 9200 eurot keresunk ketten a felesegemmel kozosen egy honapban nettoban, az mennyi most forintban, 2,8 mill. korul?
A havi kiadasainkat nem tudom pontosan, talan 2000-2500 euro kozott van, igazabol nem szamoljuk. Kajara, napi dolgokra talan 800-1000 euro kozott koltunk.
Markafanatikusok nem vagyunk, igyekszunk mindenbol a jobb minoseget megcelozni, foleg elelmiszerbol, abbol amit lehet bio minosegut veszunk. Muszaki cikkekbol, butorokbol is igyekeztunk jobbakat valasztani. De az autonk peldaul 10 eves, mukodik rendesen, felesleges lenne lecserelni. Majd egyszer.
Van lakashitelunk, de termeszetesen tudunk felretenni, a jovedelmunkhoz kepest nem elunk nagy labon.
Az iden februarban voltunk egy hetet a Kanari-szigeteken, augusztusban megyunk Olaszorszagba, meg Magyarorszagra.
Kulfoldi nagyvarosban elunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!