Hát lehet ilyen keserves az élet?
Amikor az életed romokban van értelmetlen, amikor egyik gond a másik után.
Amikor már megszületésedet is bánod!
Mert már az iskolában is a megalázás, minden nap a 8 év alatt.
Aztán a céltudatlanság, barátok sehol egész életen át.
Aztán azt hiszem családot alapítottam, és dehogy eltelik 4 év és elveszi a másik szülő tőlem úgy hogy látogathatom de miből.
Egy újabb családot alapítottam és nem telik el nap hogy ne lenne bűntudatom, hogy van még egy gyerek mesze és alig tudok valamit a gyerekemről mert nincs pénzem elhozni gyakrabban.
Nincsenek barátaim, unalmas vagyok, magányos, és csak mindenki irányít, visz az ár maga után , egy bizonytalan ember vagyok.
Lehet így új életet kezdeni ha mindig ott motoszkál a régi sérelmek a fejemben?
Hol kezdjem hogy legyek valaki és ne bujkáljak a az emberek elől?
Danger
Neked az életed uralására van szükséged, hogy minden jót megadhass és megkaphass, MAGADTÓL. Kérlek olvasd el ezt az oldalt: [link] Ebben nem kell hinni, majd úgy is megtapasztalod, ha csinálod. Csak szépen olvasd el és gondolkodj. MEG FOGJA VÁLTOZTATNI AZ ÉLETED. Pozitív irányba. Vannak emberek akik a földtől a tudást el akarják venni, akik pont azt szeretnék, hogy roncs legyen az életed. Már az életed elején beléd nevelik a sz@rságukat. Ezekről is itt egy oldal: [link] . Ebben sem kell hinni. Meg látod benne az igazságot, ha utána nézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!