Milyen az élet 3 fiúval?
Nálunk is 3fiu van! Egyátalán nem olyan az élet 2fiuval, mint 3fiuval, de gondolom sok különbség nincs aközött, hogy fiuk-vagy lányok vannak otthon, vagy vegyesen. 3gyerekkel úgy egyátalán "sokkal" nehezebb, mint kettővel. De persze amennyivel nehezebb, annyival jobb is, mert sok szépsége van a nagycsaládnak, de úgy érzem, fizikailag, lelkileg, idegileg, minenhogy jóval több meló 3gyerek, mint kettő!
Ha azt nézed, 2gyerekre jut két felnőtt, 3gyerekre meg máshogy jutnak a szülők.
A legnehezebb akkor a gyerekekkel, mikor mind egyszerre beteg... :S Nálunk mind a három kicsi, 6,4,2évesek.
Lebeszélni nem akarlak, mert nem csinálnám én sem máshogy sosem, nagyon szeretem mind a három gyerekemet, nagyon nagyon aranyosak, és jók is, a dackorszak egy kicsit kimerítő volt a középsőnél- de arra azért nagyjából felkészül az ember! :) De azért elég melós a nagycsaládos élet!
Pont összefutottam egy ismerősömmel pár napja, ott három kislány van- és ő is pont ezt mondta- hogy bármilyen szép dolog is a nagycsalád, azért rohadt melós az élet három gyerekkel!! :)))
Ja köszi,de nem a "melós" része érdekelt volna,azt tudom,hogy nem könnyű,de őszintén vágyom még egy babára:)
Inkább az,hogy mégis más egy kiscsaj nem??Nekem anyummal tök jó a kapcsolatom,baráti,és olyan fura belegondolni,hogy ha nem lesz kislányom,akkor nekem nem lesz ilyen anya-lánya kapcsolatom.Lehet ez nagyon hülyén hangzik,meg butaság,mert gondolom 3 fiúval is ugyan úgy örömteli az élet,mintha vegyesen lennének...ugye?:)
Utolsó vagyok:
Én nagyon szerettem volna egy kislányt és kicsit rossz, hogy már sosem fogom ezt megtapasztalni, de mindennek oka van, nekem fiúkat szánt a sors...
3-as vagyok,
és bocsi, hogyha nem erre lettél volna kiváncsi- csak gondoltam ezt is megemlítem, a melós részt, mert sokszor csak a szépet jót mondja mindeki, hogy húúú milyen szuper minden három gyerekkel.
Nekem is mondták, mikor a 3. fiunkat vártuk, hogy jó lett volna egy kislány, pont amiatt, amit írtál, hogy anya-lánya is legyen a családban. Nem tudom- egyenlőre nem hiányzik még ez az érzés, pedig nekem is nagyon jó a kapcsolom anyuval és tesómmal is. Lehet később- majd felnőtkorukban ez többször eszembe fog jutni.
Remélem majd lesz három tündéri menyem és nem fogom hiányolni, hogy nem lett lányom.
Biztos, hogy más egy kislány, mint egy fiu- nem csak azért mert rózsaszínbe kell öltötetni őket.
Egyébként, ha a lelked mélyén vágysz még egy babára, akkor úgyis lesz, nyugi!! Én is pont így voltam, mint Te, hogy mikor a 2. fiam született, akkor már a szülés után pár perccel megfogalmazódott bennem, hogy biztos, hogy lesz mégegy gyerekem, mert szülni is akartam még, meg babázni is még-még-még. Egyszerűen a lelkemben érzetem ezt- és így is lett, a kicsi egy éves volt, mikor +lett a tesztem a 3.babával.
Egyébként ahogy más is írta, ha 3fiu lett, akkor 3fiu lett- ezt kaptuk!! :)) Végérvényesen fius anyuka lettem én is. :)))
Mielőbbi nagycsaládosodást nektek!! :))
köszönöm a válaszokat,főleg neked kedves 3-as:))
4 tesóm van,én vagyok a legnagyobb,sok nagycsaládost ismerek,szóval hallottam,már sokszor,hogy nem egyszerű,de jófej vagy hogy leírtad,mert valóban amúgy képes mindenki csak a szépet,jót mondani(főleg ezen az oldalon),így nem lehet reálisan értékelni.
És valóban,tudom,ha 3. baba is fiú lesz,akkor az így lett eltervezve és tényleg az a lényeg,hogy egészséges legyen:))na majd meglátjuk:)
:)
Akkor tényleg bagoly monjda verébnek... jobban tudod milyen egy nagycsalád, mint én!!! :)))
Bocsi!
Én élvezem a három fiuval az életet, olyan különleges számomra, hogy egyneműek! Mint a mesében a három királyfi!!
És tényleg az a lényeg, hogy egészségesek legyenek! De neked még nem biztos, hogy a harmadik gyermeked fiu lesz, majd meglátod mit kapsz a sorstól! Lehet lesz egy kislányod is!! Vagy ki tudja, ha nem harmadiknak, esetleg negyediknek!! :)))
(bár ne azért szüljön az ember, hogy fiu vagy lány legyen- én is igy gondolom, meg utáltam is, mikor a 3. fiamat vártam és mindenki sajnálkozva nézett rám, hogy óóóó már megint fiu lesz?? NEm baj, majd a negyedik lány lesz!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ettől totál falnak mentem- ugyhogy bocsi!! :)))
3-as voltam:)
Ez a 3 királyfi hozzáállás tetszik:)
Csak most gondolkozok még ezen az egészen amúgy,míg nincs a pocakban a baba,mert most még lehet:)Ha már benne lesz,akkor úgyis csak idő kérdése,hogy kiderüljön a neme,de ha fiú lenne ugyan úgy örülnénk,az biztos:) Aztán ki tudja,lesz-e 4.,nem vagyunk tőle teljesen elzárkózva:))
Amúgy 15 hónapos a kicsi,és még nincs 3,5 a nagy,szóval még benne vagyunk,hogy megint kis korkülönbség legyen köztük.
DE én se bírom azokat,akik sajnálkoznak,hogy "jaj megint fiú"(én a 2.-nál is megkaptam).Sőt én kimondottan örülök,hogy fiú lett a 2. is,mert már most tök jó haverok:D
Aztán tényleg meglátjuk kit kapunk harmadjára:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!