Milyen két kis korkülönbségű fiúval az élet?
Nálunk két fiú iker van, most 20 hósak. Nagyon elevenek, aktívak, örökmozgók, és általában véve nagy franc mind a kettő, pedig a férjem és én is nagyon következetesek vagyunk, mondhatni koruknak megfelelően szigorúak.
Sajnos átveszik egymástól a butaságot, pl. van a fejbeverős játék, meg a köpködős, amiket utálok. Ilyenkor csinálhatok bármit, ordíthatok, próbálhatom elvonni a figyelmüket, még a seggükre is csaphatok, semmi foganatja nincs, csak az számít, hogy tesó röhög, együtt szórakoznak.
Ugyanakkor nagyon okosak, és imádom látni a fiús dolgaikat, ahogy rajonganak a technikai kütyükért, autókért, kutyákért, meg az apjukért. És azt is imádom, ahogy hozzám bújnak, meg puszit adnak. Szeretem őket szépen öltöztetni, de sajnos sokkal kevesebb a kínálat fiúruhából, mint ahogy nyilván te is tapasztalod.
Persze látom én, hogy a lányos ismerőseim csöppségei előrébb járnak szobatisztaságban vagy beszédben, de én büszke vagyok a kisfiaimra, mert ők is gyönyörűek és csodálatosak, és egyszer majd jóképű fiatalemberek lesznek. :)
Majd meglátod, az egynemű tesóknak is van sok előnye! Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!