Ti mennyit fizetnétek a baby sitternek egy hónapra?
Figyelt kérdés
Mivel problémáink vannak a bölcsődében, nem szeretném, ha a nyári szünet után visszamenne a kislányom, úgy döntöttem, hogy augusztus hónapra kiveszem, szeptembertől pedig másik intézménybe megy. Egyedül nevelem, sajna muszáj dolgoznom, a nagyszülők pedig még nem nyugdíjasok, úgyhogy kénytelen leszek egész hónapra hívni egy baby sittert. Tapasztalt, kedves hölgy, volt már nálunk, a gyerek is nagyon szereti. Ti mennyit fizetnétek neki egy hónapra, ha valószínűleg napi 9.5 órát fog tölteni a lányommal? Vigyázott már rá három napot, akkor az átlagnál olcsóbban eljött, természetesen kapott reggelit, meleg ebédet, ehetett amit talált, részemről ez nem volt gond. Ez arra a rövid időre működött, viszont nem biztos, hogy menni fog, hogy egy teljes hónapig főzzek neki is. Volt itt egyszer egy másik, szintén tapasztalt baby sitter, aki valamivel drágábban jött, viszont ő közölte, hogy semmit nem eszik a munkaadóknál, mindent hozott magának. Gondolom egyénfüggő, ki hogyan csinálja.2014. júl. 3. 08:58
1/5 anonim válasza:
Egész hónapra minimum minimálbér de lehet annál is többet kellene. 60 ezerért meg már családi napközibe is mehetne.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Most mennyi a minimálbér? (Annál mindenképpen többet fogok neki adni.) Én úgy tudom, a családi napköziben is jó előre kell szólni, ha vinni szeretném, most már szerintem biztosan nincsen hely itt a környéken.
2014. júl. 3. 09:20
3/5 anonim válasza:
Én is egyedülálló vagyok és tavaly én is hasonló helyzetben voltam.
Azért a családi napközihez hasonlítani nem olyan jó, mert ott azért többen, több gyerekkel foglalkoznak.
Az órabér (szakképzett- Bp esetén) legalább 1000 Ft- egy hónapra nyilván nem ennyi, de ha főzést, teljes napi felügyeletet szeretnél, akkor szerintem olyan 90-100 eFt körül reális. (most ne menjünk abba bele, hogy feketén..)
(100 eFt esetén is kb. nettó 500 Ft-os órabér jön ki egy hónapban 20 nap esetén)
Főzni szerintem nem érdemes nekik: én úgy csináltam, hogy rendeltem valami egészséges szállítótól és akkor nem csak egy főzeléket pl. a kisfiamnak, hanem a babysitternek is egy napi menüt.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2014. júl. 3. 10:32
5/5 anonim válasza:
napi 9, 5 orára sztem min. 120 ezret kéne adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!