Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen esetben fizetnétek az...

Ilyen esetben fizetnétek az orvosnak?

Figyelt kérdés
04. 07én szültem. A dokimról tudni kell, hogy ha a terhesgondozásra rendesen, havonta járok hozzá (10ezer ft/alkalom), nem kér fix összeget a szülésért. Én mindig hozzá jártam, a terhesség végén már gyakrabban is, szóval nem kis összeget hagytam nála. Amikor bementem szülni (reggel 6:20), épp ügyeletes volt. A kislányom 7:25kor, tehát egy órára rá meg is született gyorsan, nagykönyv szerint. Gátmetszés nem volt, belülre kaptam 1 öltést. Ezek után nem tartanám reálisnak, hogy több 10ezer ft-ot fizessek a dokinak. Bár jó orvos és számíthattam rá, úgy érzem, hogy túlzás lenne, viszont tudom, hogy "illik". (Első kislányomnál 40ezer ft-ot adtam neki). 3 hét múlva 6 hetes kontroll, és még mindig gondban vagyok, hogy ciki lenne e nem adni.
2013. ápr. 25. 14:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
17%

Igen, ciki lenne nem adni! Nekem nem lenne képem hozzá vissza menni controlra.

Mindenki aki magánrendelésre jár, 3-4 hetente megy dokihoz, a végén akár hetente!

De ha felkérted a szülésre, akkor illik neki adni valamt, hisz ott volt, a rendelkezésedre állt!

2013. ápr. 25. 14:29
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Igen adnák neki. Bár nem sokat, max 30ezret.
2013. ápr. 25. 14:35
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
Én is adnék, de nem túl sokat.
2013. ápr. 25. 14:36
 4/14 anonim ***** válasza:
12%
Aki magánra jár, tehát meg tudja fizetni, annak íratlan szabály a magánrendelés 10*e. Szülhettél volna akkor is amikor nem ügyeletes,ezt amikor felkérjük őket,nem tudjuk előre.Ha meg voltál elégedve és rá tudod szánni,oda lehet adni (minimum) az egyszeri anyasági összegét,az úgyis extrapénz.Én fizetnék.Ha te nem szeretnél,abba senki nem szólhat bele,bár kínos lenne nagyon.
2013. ápr. 25. 14:37
 5/14 anonim ***** válasza:
39%
Nem hozzá mennék vissza kontrollra, mert pofátlanság lenne hozzá menni, és semmit sem adni neki!!!
2013. ápr. 25. 15:05
 6/14 anonim ***** válasza:
82%
én is igy voltam én nem adtam neki!
2013. ápr. 25. 15:22
 7/14 anonim ***** válasza:
73%
mint írtad nem tartanád reálisnak, tehát nem szeretnél neki adni! ciki lenne nem adni, de szerintem egy 30 ezret azért illő lenne. persze a te döntésed, de ha nem akarsz ne hozzá menj, és vállald hogy ha legközelebb bármiből kifilyólag hozzá mész kellemetlenül érezheted magad!
2013. ápr. 25. 15:35
 8/14 anonim ***** válasza:
12%
Hát azért szerintem bunkóság lenne nem adni!Én minimum 3-at adnék.
2013. ápr. 25. 15:36
 9/14 anonim ***** válasza:
50%
*30-at.
2013. ápr. 25. 15:37
 10/14 anonim ***** válasza:
70%
Nekem volt fogadott dokin,magánrendelésre jártam így ugye mindenért fizettem,de a szülésre nem érkezett meg,mert épp húsvétkor volt és Ő külföldön tartózkodott,kórházban tartózkodásom alatt eljött megnézni hogy vagyunk,kontrollnál egy üveg bort vittem neki,az ügyeletes dokinak aki meg elvállat a szülésnél 20ezret,a szülésznőnek egy ajándékkosarat,mert teljes mértékben megelégedtem velük.
2013. ápr. 25. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!