Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire vagy "paramami"?...

Mennyire vagy "paramami"? 1-10-es skálán hova helyeznéd magad, ha az 1 azt jelenti, hogy egyáltalán nem, a 10 pedig azt, hogy nagyon?

Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 20:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
2-es. Különösen a hiszijein borulok ki és aggódom túl, hogy elcsesztem, tutira ilyen marad és lelki ko lesz, ha büntetem. 15 perc Aaaaaaannnnyyyyaaa, nneeeeee máááárrrr és társai után rájövök, igenis kel a korlát és szankció :D
2014. júl. 1. 21:17
 12/19 anonim ***** válasza:
58%
Én nem vagyok hülye szövegértésből, csak így jobban tudom szemléltetni, hogy mennyire vagyok paramami, mennyire túlféltem.
2014. júl. 1. 21:18
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

én nagyon igyekszem nem az lenni :)

balesetek szempontjából 10, szó szerint látom magam előtt ha mondjuk rohan a lakásban, hogy megbotlik, belefejel az asztal sarkába, stb.

játszótéren, parkban, családnál, mindenhol meglátom azt ami veszélyes LEHET és valamiért megjelenik egy kép, hogy meg is történik.

mondjuk elég sok balesete volt kicsi korában, 2x betört a feje, lebénult (szerencsére hamar átvészeltük és nem maradt semmi belőle), milliószor felszakadt a szája, orrából ömlött a vér, nem volt arcán bőr, számtalanszor fejelt bele a betonba.. szóval kicsit ügyetlen volt, tudom, hogy már nem az, sőt, nagyon is figyel magára, de mégis parázom.

kb. 1 éve a homokozóban figyelmeztette a többi gyereket, hogy vigyázzanak, mert van egy godor amibe ha belelépnek akkor kitörhetik a bokájukat. na azóta befogom a szám, behunyom a szemem, nem adom át neki a félelmeimet :D

minden másban pedig túl laza vagyok, ami szintén nem jó.

így átlagban legyen mondjuk 6 :D

2014. júl. 1. 21:29
 14/19 anonim ***** válasza:
62%
1
2014. júl. 1. 21:46
 15/19 anonim ***** válasza:
62%
1, elég laza vagyok,természetesen ez nem azt jelenti,hogy tojok a gyerekre
2014. júl. 1. 22:22
 16/19 anonim ***** válasza:
9 :D
2014. júl. 1. 22:52
 17/19 zabmester ***** válasza:

Mondjuk 2-3 között, de ez helyzettől is függ. Van olyan, amire mások mondják, hogy ne engedjem neki, mert veszélyes, én meg csak legyintek, hogy ugyan már, nem lesz semmi baja, legfeljebb tanul belőle, más dolgoknál viszont megesik, hogy kicsit túlparázom a helyzetet. Pl. most költöztünk erkélyes lakásba, eddig nem volt ilyenünk, ráadásul a nyolcadikon lakunk, és mindenki hülyének néz, hogy a lassan hétéves gyereket nem engedem ki egyedül. Pedig tényleg elhiszem, hogy nem csinálna hülyeséget, sőt, ilyen téren ő maga is elég félős tud lenni, de egyelőre akkor sem mehet ki felnőtt nélkül.

Viszont ha arról van szó, hogy rohangál, ugrál, felmászik valamire, hasast ugrik a csalánba (volt már erre példa), akkor nem aggódom, ha elesik, majd rájön, hogy ezt nem kéne, vagy nem így kéne.

2014. júl. 2. 11:30
 18/19 anonim ***** válasza:

Miért vagyok lepontozva? megjelent a sok idióta jaj mi lesz ha 4 kanállal kóstoltatom az almát 3 helyett" anyuka?

inkább leszek 1es,mint bedilizett paramami,vigyázok a fiamra ettől még,és figyelek rá

2014. júl. 2. 14:45
 19/19 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom, hogy egy egészséges 5-öst megszavaznék magamnak. Van, amiben nem engedek, és van, ami egyáltalán nem tud felhúzni. Általában azon aggódom, hogy a gyerekkel akkor történik valami, ha én nem vagyok ott, pl. mással van, beleesik a vízbe, kiszalad az autó elé, stb. Amúgy elég laza típus vagyok, a hisztik is ritkán borítanak ki, de akkor nagyon :D
2014. júl. 2. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!