Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Én vagyok ilyen "paramami"?

Én vagyok ilyen "paramami"?

Figyelt kérdés
4 éves a gyermekem és az ovival elmennének egy előadásra 35 km-re lévő városba. Én nem szívesen engedném el, mert még kicsi szerintem meg szeles nagyon. 25 gyerek menne 3 óvónénivel meg 2 szülővel,én féltem a gyermekem. Én sajnos nem tudok velük menni hiába is szerettem volna. Más is ilyen aggodalmas vagy én túlzásba esem?
2012. máj. 10. 10:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Más is ilyen aggodalmas és ez érthető is. Ezzel együtt azt gondolom, ha saját busszal mennek és 5 felnőttel, akkor az elég biztonságosnak tűnik. És melyik városba mennek? Kisváros, nagyváros? Az sem mindegy.
2012. máj. 10. 11:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálunk már a kiscsoportosokat is viszik kirándulni. Eger mellett lakunk, tavaly Veresegyházán voltak a maciparkban. Egy csoportra(25-30 gyerek)2 ovónéni jut, még nem volt sosem gond. Van olyan anyuka a mi csoportunkban is, aki még sosem engedte el a fiát kirándulásra (nem tudom miért), pedig már középsősök, 4,5-5,5 évesek. A lányom nagyon élvezi ezeket a kirándulásokat, rengeteg élménnyel szokott hazajönni, nem fosztanám meg tőlük. :)
2012. máj. 10. 11:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Ajánlkozz fel kísérőnek!
2012. máj. 10. 11:39
 4/4 anonim ***** válasza:
En is paramami vagyok ne aggodj. :) Kisfiam igaz meg csak bolcsis (27 honapos) de multheten voltak a tuzoltosagnal tuzolto autokat nezni. Mondjuk az arany 3 gyerekre 1 fenott volt. En megprobaltam fleretenni az erzeseimet es megprobaltam azt nezni, hogy neki mennyire jo de vegig izgultam az egesz delelottot. A munkamra egyaltalan nem tudtam koncentralni. Azota minden nap emlegeti a tuzolto autot meg, hogy beleulhetett a tuzolto bacsival... Igy tudom, hogy jol dontottem. Sajnos nem lehetunk ott mindig veluk akkarhogy is szeretnenk de azert a szabadsgukat is kell valamilyen szinten biztositani. Jovoheten tengenpartra mennek homokozni meg homokvarakat epitni szerda delelott es ismet nagyon feltem. Kb 25 perc busszal. A felnot arany szinten 1 a 3 gyerekre. Ok 12-en vannak egy csoportba 2-tol 3 eves korig. Szulok nem mennek csak gondozok. A bolcsinek van 2 mini bussza es azzal mennek. 9-9 szemelyesek. Szivem szerint mennek utannuk kocsival. :)) Parkokba mar tobbszor mentek piknikezni amiota kijott a jo ido mert otthon keszitgettuk a kisfiammal a piknik szendvicseket meg a sajtos pogacsat. Valmennyire kezdem megszokni de nem egyszeru sajnos.
2012. máj. 10. 11:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!