Otthon maradt anyukák, otthonról dolgozó anyukák, az életetekről kérdeznék?
3 gyermekem van 6 éve itthon vagyok. Nem bántam meg, sőt! A kicsi még csak 9 hós, úgyhogy van még időm gondolkodni, hogyan tovább. Amúgy eddig sem unatkoztam mindig volt valami (pl.költözés, lakásfelújítás stb..). A gyerekekkel is állandóan van valami olyan dolog, ami teljesen leköt. A 2.és 3. gyerek között kerestem állást, közben nyelvtanfolyamra jártam. De a kistesó hamarabb kopogtatott, mint az új munkahely... szerencsére a férjem melója eleget hoz a konyhára, hogy megéljünk. Ha nem így lenne teljesen másként alakult volna.
A tragédiát enyhítendő nálunk mindenkinek van életbiztosítása. Ez megnyugtató, mert tényleg bármi lehet (ne legyen!!). Azért jövő ősszel már szeretnék valami részmunkaidős munkát keresni, vagy továbbképezni magam.
Egy gyerekem van, vele két és fél éve itthon vagyok! Vállalkozásom van! Itthonról dolgozom, de visszamenni a céghez teljes munkaidőben nem tudok, mert úgy nagyon hajtós, gyerek mellett nagyon nehéz lenne.
De így is van,hogy 1-2 napig nincs úgy munka a vállalkozással, na én olyankor rettentően unom magam.
Valahogy én nem tudnám elképzelni,hogy kizárólag itthon legyek a gyerekekkel és más munkám ne legyen.
Nekem kell a felnőtt társaság, kell,hogy valamennyi pénzt keressek. Én valahogy akkor érzem magam igazán hasznosnak!
2. vagyok. Olyan életbiztosításunk van, ami halál esetén kb. 10 millát hoz a férjemnél, nálam nem emlékszem pontosan mennyit, valamivel kevesebbet, rokkantság esetén is fizet, illetve van un. rettegett betegség (pl. rák) esetére is 1 millió forint, amit fizet. Az ING banknál kötöttük mindketten a férjemmel. Sőt, a nagyobbik gyereknek is van hasonló, jelenleg a két kisebbnek még nincs, de majd nekik is tervezzük. És lejáratkor is fizet valamennyit. Nagyon jó kis konstrukció! Érdemes egyébként alkuszoktól segítséget kérni, mert megtalálják a nektek legmegfelelőbb típust.
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!