Szerintetek elítélhető-e vagy tökéletesen megérthető, ha egy 38 éves nő nem vállal be egy gyereket?
Figyelt kérdés
Úgy, hogy ez az első szülése lenne, és most 38 (mire szülne, minimum 39 lenne). Korábban nem volt olyan társa, akivel felmerülhetett volna a családalapítás egyáltalán.2014. jún. 30. 14:30
1/18 anonim válasza:
Ezért miért kéne elítélni?
Szíve joga!
2/18 anonim válasza:
Mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja! Jobb, ha nincs gyereke, ha nem akar, mint ha van, de nem szereti.
3/18 anonim válasza:
Az ő döntése. Olyan nincs hogy elítélhető. Mindenki úgy éli az életét ahogy akarja (legalábbis ez volna az alap).
4/18 anonim válasza:
Ha nem akar gyereket, akkor az az ő dolga, de ha egyébként szeretne, akkor csak a kora miatt nem mondanék le a gyerekről.
5/18 anonim válasza:
MAgánügye, de CSAK a kora miatt nem kellene elzárkózni a gyerekvállalástól, 40 alatt még böven belefér.
6/18 anonim válasza:
Nem ítélném él, de míg nem tudom az okát, addig nem is mondanám, hogy megértem őt.
7/18 anonim válasza:
Én egyébként sem ítélem el, korától és mindentől függetlenül. Minden éljen úgy, ahogy akar. Ha nem akar gyereket, akkor nem kell. Nem kötelező, magánügy.
8/18 anonim válasza:
Ebben mit kell elítélni? Azt csinál amit akar, azt azért vegye számításba, hogy nagy valószínűséggel nem lesz gyereke, mert már most is túlkoros. Nagyon trendi manapság ez a 40 felett szülök dolog, de a gyakorlatban egyáltalán nem működik mindig. Nekem sok ismerősöm ezen bukta be a második gyereket, hogy vállaltak egyet 35 körül, a második meg egyszerűen csak nem jött össze, mert nem tudtak teherbe esni, lombikozni pedig nem mindenki akar.
9/18 anonim válasza:
Miért kellene elítélni? Ő dolga. Én személy szerint nem tudnám elképzelni az életem gyerek nélkül, és ha ez 39 évesen adatik meg akkor akkor szülném..., de ez én vagyok. Ha Ő el tudja így képzelni az életét, akkor abban semmi kivetnivaló sincsen.
10/18 anonim válasza:
Hogy érted egyáltalán a kérdést?
- A kora miatt egyáltalán nem akar gyerekre vállalkozni,
vagy
- Jelenleg terhes és a korára hivatkozva akarja elvetetni?
Ha az utóbbi, akkor én bizony nem tapsolnám meg a döntését! Nem öreg, nyugodtan szülhetne. Csak ezért, nem kellene.
Ha viszont "csak" nem akar ennyi idősen, de még nincs a pocakban, akkor szíve joga. Akárhány éves is lenne, ezt mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!