Önzőség egy délelőttöt baba nélkül tölteni, csak egyedül?
Figyelt kérdés
Egész héten én vagyok vele, reggeltől-estig. Most apa tud rá vigyázni, én meg úgy érzem, el akarok menni. Akárhová, csak úgy. Közben meg lelkifurdalásom van, hogy nem akarok a babámmal lenni, és a férjem sem látom olyan gyakran azért... este meg már fáradt, de nagyon szeretnék kikapcsolni, nem figyelni semmire, nézelődni, sétálni, egyedül enni nyugodtan, vagy megnézni eg yfilmet, nem tudom, csak úgy lenni. Önzőség elmenni egy délelőttre?2014. jún. 27. 11:32
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Csak azért érzem ezt, szerintem, mert most nincs dolgom. Nem kell elintéznem semmit. Mert ha el kéne, tiszta sor. De most "csak úgy" egyedül szeretnék lenni. Ezért érzem önzőségnek szerintem. De igazatok van, ez egy döntés. Köszi mindenkinek!
2014. jún. 27. 13:05
12/13 anonim válasza:
Semmi önzőség nincs abban,ha az anyuka magára is figyel gondol,kielégíti a saját igényeit is,sőt az a normális.
13/13 anonim válasza:
Az én picilányom tegnap volt 4 hónapos 2 hete apa leszervezett a hátam mögött egy csajos bulis estét hogy kapcsoljak ki mert mindig én vagyok itthon a picivel ő meg dolgozik és nem tud sokat vele lenni. Én kikapcsolódtam, és az egész este az övéké volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!