Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kendős, mei-tai-os anyukák!...

Kendős, mei-tai-os anyukák! Egyedül is megy a baba hátra kötése? Nekem előre sem menne egyedül.

Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Igen megy az elejétől! Mi mei-tai-ozunk is és kendőzünk is már három hónapos kora óta. Most hat és fél hónapos,de kezdetektől kötöm előre és hátra is, és egyedül, mert a férjem sokat dolgozik és nincs más segítségem! Mivel még nem tud magától kapaszkodni a mei tai-al án úgy szoktam felvenni a hátamra,hogy a pelenkázóra terítem a mei tai-t, utána ráteszem a babát, hátat fordítok neki,megkötöm a derekamon és utána megfogom a mei tai két felső pántját és felhúzom a hátamra a kisfiamat! A kendővel pedig,ha még elől is hordod,találsz az interneten olyan kötési módokat,amit előre meg tudsz kötni és miután megkötötted csak bele kell tenni a babát! Sok segítséget találsz a kérdéssel kapcsolatban a mamami fórumon is!
2010. márc. 15. 18:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Gyakorlás kérdése csak a dolog, meg tudod te is tanulni. Ha Nandud van, mehetsz ingyenes tanfolyamra. Ezt épp lekéstétek, de szinte minden hónapban tartanak egyet:

[link]

(O)

2010. márc. 16. 08:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. márc. 16. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!