Hogyan kell a babáknak kapható tompee timpee-s szagtalan pelenkatartó vödröt használni?
Figyelt kérdés
Most kaptam egyet, van benne zacskó is de nem tudom, ha beledobom a pelenkát akkor a bennt lévő kis kart kell forgatni vagy a tetején lévő 3 ágú kart kell foratni.2008. aug. 1. 12:12
1/4 anonim válasza:
Még én is eléggé hadilábon állok vele, bár csak hasonló van, nem ez a márka. Arra jöttem rá eddig, hogy kihúztam annyi nejlont, hogy elérjen az aljáig, majd mikor beledobok egy pelenkát, akkor tekerem a tetejét, hogy elzárja (gondolom a szagmentesség miatt),aztán a következőnél kitekerem, beledobom, majd visszatekerem.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Még én is próbálkozom. Arra jöttem rá, hogy a belső kar megcsavarja, a külső elvágja a zacskót. Csak azt nem értem, hogy utána ha új pelust akarok beletenni, akkor mindig csomózgatnom kell előtte a zacskót?
2008. aug. 1. 13:12
3/4 anonim válasza:
Én egyszer csomózom, az elején, és utánna nem vágom el, csak betekerem...így a szag nem jön ki, ha megtelik kiöntöm, engem nem zavar,hogy nem külön-külön vannak. a poén, hogy le van rajzolva a használatijában, de így sem jöttem rá, az összerakása is fél nap volt:)..a védőnőt is megkérdeztük, végülis csak látott már ilyet, de ő sem volt okosabb:(
4/4 anonim válasza:
Hát magamtól én sem jöttem volna rá, hogyan kell használni, szerencsére a férjem egy műszaki zseni, ő kitalálta. Szóval igen, csak a legelső zacskónál kell csomót kötni, utána csak tekerni kell a belső kis kart. Ha elfogyott a zacskó, akkor a külső háromszögletű karral kell elvágni és újra csomó. Ezután ki lehet dobni az. Célszerű egy reklámszatyorba átönteni az egészet. Nekem az a bajom vele, hogy nagyon drága a bele való zacskó 1800 Ft, ez nálunk kb. 10-12 napig elég csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!