Munkába visszaállásban adnátok tanácsot?
Nekem az álmom egy 4 vagy 6 órás állás, bőven elég lenne háztartás meg gyerek mellett.
Általában eladókat szoktak részmunkaidőben is alkalmazni, nem lehetne munkaidő csökkentést kérni?
Készíts egy profi önéletrajzot. Vagyis én úgy csináltam, készítettem egyet ami általános. Viszont sosem ezt küldöm el, hanem ahova jelentkezek, oda pozíciónak megfelelőt küldöm el pl. kisgyermeknevelő állásra olyat írok bele ami ahhoz fontos, recepciós állásra meg olyat ami oda fontos, mindig a Magamról című részhez az adott pozícióhoz megfelelő "bemutatkozást" , pozitívumokat írom le. Így sokkal több helyre hívnak interjúra, mint előtte mikor csak egy általános önéletrajzzal pályáztam. Én most adtam be egy szoliba a jelentkezésem. Szerintem nem nehéz meló, sokkal jobb mint boltban meg gyárban dolgozni. Legalább is szerintem. Sok szerencsét!
24/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!