Milyen márkájú babakocsitok van? Szeretitek?
Figyelt kérdés
2014. jún. 23. 10:48
1/7 anonim válasza:
Chicco, belepattintható hordozóval, amit kivettünk kb. 3 hós korában, mert kinőtte. Egyedül az nem tetszett benne, hogy csak hátulról lehet tolni, nem lehet a fogóját átfordítani, hogy velem szemben legyen a baba (hordozó nélkül).
De strapabíró, stabil kocsi.
2/7 anonim válasza:
Casualplay kudu4
Szeretjük mert praktikus, könnyen összecsukható, gyereknek kényelmes és szép is.
3/7 anonim válasza:
Giraffe club. Szeretem, mert nagyon nagy, cipelnem nem kell szerencsére, a mózesbe még 5 hósan is belefért az óriásbébim. Amit nem nagyon díjazom benne, hogy nehéz összecsukni, konkrétan majd 1 évig azt sem tudtuk, hogyan kell :D
5/7 anonim válasza:
anmar hilux multifunkcós 3:1-ben kocsink van nagyon szeretjük a barátnőmnek tako jumper kocsija van az is nagyon jó!
6/7 anonim válasza:
Először Raf Pol Twist volt, azt utáltam. 7 hónapos volt a fiam, mikor lecseréltem Peg Perego Pliko P3-ra (csak a sportrészre). Na, azt nagyon szerettem.
7/7 anonim válasza:
Abc design cobra
igen, nagyon szeretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!