Anyukák, ti hogyan reagálnátok egy ilyen fura szitura a játszótéren?
Figyelt kérdés
A minap lementünk a férjemmel meg a gyerekkel a játszótérre és beszédbe elegyedtünk egy fiatal, csinos anyukával. Azt tudni kell, hogy mióta abbahagytam a szoptatást egyszerűen nem bírok magammal, a libidóm az egekben...:P Szóval volt ennek az anyukának valami erős szexuális kisugárzása és bizony beindította a fantáziámat, bevallom hirtelen nagyon felizgatott. Persze utána gyorsan észbekaptam, eltereltem a figyelmemet és elmentem inkább játszani a picikkel. Amikor hazaértünk, akkor mondta a férjem, hogy mikor kettesben maradtak az anyuka szóvátette neki, hogy mennyire "megnéztem", és szerinte is elég feltűnő volt, épphogy nem csorgott a nyálam...:P Persze ezen ő nem lepődött meg, mert tudja rólam, hogy biszexuális vagyok, inkább csak mosolygott rajta. De nekem ez így elég kellemetlen, komolyan, nemtuodm, mit csinálok, ha mégegyszer összefutok ezzel az anyukával. Ti hogy reagáltatok volna az ő helyében?2014. jún. 19. 12:59
12/13 anonim válasza:
mit csinálsz, ha mégegyszer összefuttok? van tippem :)
13/13 A kérdező kommentje:
Ha mégegszer összefutunk valszeg lesütött szemmel elmegyek mellette..:P Én nem az a típus vagyok aki esetleg bepróbálkozik...:)
2014. jún. 19. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!