Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák ez valóban olyan...

Anyukák ez valóban olyan marha nagy elvárás a páromtól? Én vagyok önző?

Figyelt kérdés
Kamionozik, csak hétvégente van itthon. 2. babánkat várom, már a végén járok. Korán nyíltam, mindenki azt mondta korábban is fog jönni. Egész télen egyedül vágtam a fát, csináltam mindent, most így a végére sokat görcsöltem, keményedtem, szóltam a páromnak, ha megoldható akkor jöjjön már el szabadságra (akár fizetetlenre is), mellette elmehet maszekolni, de tudjam azt, ha kell itthon van. Nem is volt ebből látszólag gond, azt mondta kapott két hetet. Ez a héten letelik, 39 hetes vagyok. Ma kijelentette vigyorogva, hogy a gyerek biztos akkor fog jönni, ha ő visszamegy kamionozni. Összekaptunk rajta, mert közöltem, hogy mégis hogyan gondolja, hogy teljesen egyedül 0 segítséggel maradjak a 3 évesünkkel? 30km a kórház, tömegközlekedéssel már nem merek jó ideje elindulni sem. Erre ő persze felháborodott, hogy de így meg nincs befolyó összeg, vagyis nem sok lesz a jövő hónapban. Ez tény, de ha valóban ez zavarná, akkor lett volna hová mennie, én nem gátoltam meg benne, mellesleg belekalkuláltam az itthonlétét a családi kasszába. Ő kerek perec kijelentette, hogy már pedig hétfővel letelik a 2 hét és visszaül a kormány mögé.
2014. jún. 18. 13:32
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ez előre le volt fixálva és a munkahelyén nem is okoz problémát, mert nincs fuvar. Másrészt kmre vannak fizetve amit megy azt kapja meg.
2014. jún. 18. 17:49
 12/12 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem nem vagy önző. Az rendben van,hogy dolgozni kell,és mindenki pénzből él. De a normálisabb férjeket azért jobban érdekli,hogyan boldogul a mindenórás feleségük és a 3 éves gyerekük.

Nem tudom,milyen emberek írnak ide válaszokat,de hogy majd a 3 éves legyen addig a gyerekosztályon,míg te szülsz...még ha igaz is lenne(de valaki írta,hogy nem így működik)akkor is normális anya nem hagyja vadidegen helyen a gyerekét,még ha az a gyerekosztály is. Más még a kutyáját se szívesen hagyja ott bárhol,itt úgy látszik egyesek egy gyereket is csak valami csomagnak tekintenek.

Sajnálom,hogy nem tudjátok ezt megbeszélni. De próbálj meg vele mégegyszer komolyan leülni és megértetni,hogy milyen kiszolgáltatott vagy egyedül.

2014. jún. 19. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!