Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valoban ilyen sok nonek ez a...

Valoban ilyen sok nonek ez a problemaja szules utan?

Figyelt kérdés
Meg nincs gyerekem, viszont az ismerettsegi koromben sok nonek van olyan problemaja hogy nem jol varjak, emiatt rossz a kesobbiekben a hazaseletuk. Ezek miatt el is ment a kedvem a szulestol. Valoban ilyen sok nonek ez a gondja?
2014. ápr. 1. 18:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
14%
"Nem jól várják"... ezt hogy érted?
2014. ápr. 1. 18:43
 2/12 anonim ***** válasza:
19%
Úgy értette, hogy "varrják össze". Most volt erről kérdés kiírva a Családikapcsolatok témakörben.most úgy tesz, mint aki azt várja, hogy győzködjék, de valójában csak a kérdéskiírás miatt járó pluszpontok miatt rángatta elő ezt a témát.
2014. ápr. 1. 18:47
 3/12 anonim ***** válasza:
67%
Nekem nincs ilyen gondom.
2014. ápr. 1. 18:47
 4/12 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem azt akarta kérdezni, hogy rosszul varrják össze... 7

Az én ismeretségi körömben nincs ilyen gond, nálam sem, pedig kívül belül varrtak, mert vágtak is, meg szakadtam is. Pár hónap után minden kellemetlenség elmúlt, és jó lett a szex.

Viszont vizelettartási problémából kijutott... :(

De a lányom mindent megér! :)

2014. ápr. 1. 18:48
 5/12 A kérdező kommentje:
Milyen pluszpontról beszélsz? Az olyan mint a lottóötös vagy mi? Nem jártam a családi kapcsolatokban vagy úgy azt hiszed, hogy mindent végigjárok mielőtt kiírok valamit?
2014. ápr. 1. 18:58
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem volt ilyen gondom.
2014. ápr. 1. 18:59
 7/12 anonim ***** válasza:
2x szültem, 2x varrtak, de semmi problémám nincsen!
2014. ápr. 1. 19:24
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Mégis hogy varrnának össze rosszul? Sehogy.
2014. ápr. 1. 19:33
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem az orvosom mondta, hogy aki túl sokat hízik vagy nagyon vizes, annak a szöveteit egyszerűen nem lehet úgy összevarrni.

Elképzelhető, hogy emiatt vannak problémák.

2014. ápr. 1. 19:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem gyerekként volt egy sérülésem, ami miatt varrni kellett a hüvelyemet, az még most 20 év múlva is fáj. A gátmetszés helye viszont egyáltalán nem fájt még az első alkalommal sem, pedig nagyon-nagyon féltem. Mondjuk nekem ez fontos volt, így ez alapján választottam orvost. Nálunk például van egy doki, akitől menekülnek a nők, nem egyszer történt már meg, hogy félig összevarrta a nőt, majd behívta az ügyeletvezetőt, mert nem sikerült neki, aki aztán visszafejtette és újra kezdte.
2014. ápr. 1. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!