Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Orvosi pereket milyen lépéssel...

Orvosi pereket milyen lépéssel kell kezdeni? Fogorvos miatt baba halála, bővebb lent.

Figyelt kérdés

21 hetesen fogorvos kezelte 2 lyukas fogamat, 22 hetesen a baba leállt a fejlődésben, szövettani eredmény: fertőzött magzatvíz.

TORC teszt eredménye: herpes simplex vírus friss fertőzés.

Ügyvédhez kell rögtön menni? Tudtok olyat ajánlani, kaki ilyen perekben járatos?

Köszönöm.

2014. jún. 14. 11:34
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

8-as, kedden megyek a genetikushoz átbeszélni a teszt eredményét.

Nem mondta senki, hogy ott kaptam el, de nyilván az egybeesés nem véletlen.

2014. jún. 14. 12:27
 12/28 A kérdező kommentje:
7-es: Egy fogászati rutinbeavatkozás során is keletkezhetnek mikroszkopikus vágások, sebek, a fertőzés veszélyét pedig mindenképp el kell kerülnöd ebben az időszakban. A harmadik trimeszter középső időszakában, valamint az utolsó időszak kezdetén ideális felkeresni a fogorvost egy rutinellenőrzés céljából, hogy megbizonyosodhass arról, hogy fogászati szempontból teljesen rendben vagy. A fogkozmetikai kezeléseket legjobb szülés utánra halasztani. Feltétlenül tudasd fogorvosoddal, ha valamilyen gyógyszert szedsz, a prenatális vitaminkészítményeket is beleértve. Egyes gyógyszerek vérzékenységet okozhatnak, ezáltal a fogászati beavatkozás fertőzésveszélye is nagyobb.
2014. jún. 14. 12:30
 13/28 anonim ***** válasza:
90%
Most ezt nem értem. Fogorvostól biztos nem kaptál el semmit, már előttem is leírták, hogy a herpeszvírus 2 ismert változata miként terjed. Ez esetben lehet, hogy atájt kaptad el vkitől. Nem látom sehol sem a fogorvos hibáját, ne haragudj. Csupán annyi az összefüggés, hogy épp voltál fogorvosnál nemsokkal előtte. Ha nemsokkal előtte buszon utazol, akkor beperled a volánt, mert micsoda egybeesés? Ha kézzel fogható bizonyítékod van, hogy a fogorvos hibázott el vmit, akkor befogtam a szám és jogos, ha perre akarod vinni, de azért ilyen tévképzetekre alapozva egyenesen gusztustalan, hogy a másik életét akarod tönkre vágni. Mert még ha meg is vétózzák a pered, neki akkor is rossz hírét kelted.
2014. jún. 14. 12:37
 14/28 A kérdező kommentje:
Utolsó VÁlaszoló! Szerintem meg a megnyilvánulásod volt gusztustalan.
2014. jún. 14. 12:42
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező:A 2 eset amit említesz,teljesen más mint a tiéd.Ott senki sem kérdőjelezte meg az orvosok hanyagságát.De nálad más a helyzet.Ahogy mondtad,senki sem állította,hogy a fogorvos hibázott.Én valószínűsítem,hogy valahol akkor tájt összeszedtél valami fertőzést.Ez egy szerencsétlen véletlen.Tudnék mondani olyan eseteket,ahol valóban a fogorvos lehetett volna a hibás,de az egyik abszurdabb mint a másik.Én válltig állítom,hogy a fogorvos hibájából nem kaphattál el semmi,és feleslegesen akarod kitenni magad egy pereskedési tortúrának.
2014. jún. 14. 13:11
 16/28 anonim ***** válasza:
95%
Jólvan pereld be, lehet mégis kiderül, hgy higiéniai okok miatt kaptad el, ha viszont nem bizonyítható, akkor a perköltség rád szakad. Te döntesz. Meg lehet sértődni, meg rôgtön a másikra mutogatni, de amennyiben nem az orvos a hibás (amire ezek szerint megvan az esély), akkor neked lesz egy nagyobb anyagi kiadásod, és még az orvost is meghurculod. De tudom, ilyen esetben mindenki hibás , csak te nem....
2014. jún. 14. 14:21
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

A masodik gyerekemnel nekem is friss herpes simplex virust mutatott ki a torch, semmilyen szinten nem foglalkoztak vele a dokik, tok egeszsegesen szuletett a fiam, idore. Herpes symplex 1-est mutattak ki egyebkent, ami szajon vagy szemhejon jon ki elvileg, a gyakorlatban nekem sose volt herpeszem.

Azt mondtak herpesz virust iszonyu konnyu osszeszedni, joforman barhol, es tenyleg abszolut nem izgatta magat a doki rajta.

Ezt azert irom csak, hogy szerintem is valoszinutlen lenne egyaltalan kideriteni, nemhogy bizonyitani, hogy te a fogorvosnal szedted ezt ossze, masreszt, ha igy is lenne, akkor sem biztos, hogy az okozott alad gondot. Nagyon sajnalom, ami veled tortent, kivanom, hogy talald meg a megnyugvast! A perrel kapcsolatban meg konzultalj elotte szakertokkel, ne vagj csakugy bele.

2014. jún. 14. 15:06
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Ja, termeszetes uton szultem, fel sem merult a csaszar gondolata (azt hiszem az csak a 2-esnel megfontolandol).
2014. jún. 14. 15:17
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyobb az esély rá, hogy a párodtól kaptad el mint az hogy a fogorvostól.
2014. jún. 14. 17:57
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, ami veled történt. De honnan tudod, hogy a herpeszvírus nem volt már előtte jelen a szervezetedben? A legtöbb ember hordozó, csak nem mindenkinek van tünete. Ráadásul a herpeszvírus nem olyan, ami 1 hét alatt ilyen komoly problémákat okozhat.

Ha beszélsz a genetikussal, akkor ezeket el fogja mondani.

Kitartás!

2014. jún. 14. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!