Orvosi pereket milyen lépéssel kell kezdeni? Fogorvos miatt baba halála, bővebb lent.
21 hetesen fogorvos kezelte 2 lyukas fogamat, 22 hetesen a baba leállt a fejlődésben, szövettani eredmény: fertőzött magzatvíz.
TORC teszt eredménye: herpes simplex vírus friss fertőzés.
Ügyvédhez kell rögtön menni? Tudtok olyat ajánlani, kaki ilyen perekben járatos?
Köszönöm.
8-as, kedden megyek a genetikushoz átbeszélni a teszt eredményét.
Nem mondta senki, hogy ott kaptam el, de nyilván az egybeesés nem véletlen.
A masodik gyerekemnel nekem is friss herpes simplex virust mutatott ki a torch, semmilyen szinten nem foglalkoztak vele a dokik, tok egeszsegesen szuletett a fiam, idore. Herpes symplex 1-est mutattak ki egyebkent, ami szajon vagy szemhejon jon ki elvileg, a gyakorlatban nekem sose volt herpeszem.
Azt mondtak herpesz virust iszonyu konnyu osszeszedni, joforman barhol, es tenyleg abszolut nem izgatta magat a doki rajta.
Ezt azert irom csak, hogy szerintem is valoszinutlen lenne egyaltalan kideriteni, nemhogy bizonyitani, hogy te a fogorvosnal szedted ezt ossze, masreszt, ha igy is lenne, akkor sem biztos, hogy az okozott alad gondot. Nagyon sajnalom, ami veled tortent, kivanom, hogy talald meg a megnyugvast! A perrel kapcsolatban meg konzultalj elotte szakertokkel, ne vagj csakugy bele.
Sajnálom, ami veled történt. De honnan tudod, hogy a herpeszvírus nem volt már előtte jelen a szervezetedben? A legtöbb ember hordozó, csak nem mindenkinek van tünete. Ráadásul a herpeszvírus nem olyan, ami 1 hét alatt ilyen komoly problémákat okozhat.
Ha beszélsz a genetikussal, akkor ezeket el fogja mondani.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!