Ha a pénz nem számítana egyáltalán, akkor hol vennél ruhákat a babádnak, milyen márkájú pelenkát, popsitörlő, élelmiszert, babaápolási dolgokat vásárolnál?
Figyelt kérdés
2014. jún. 13. 14:55
11/15 anonim válasza:
Előző vagyok rengeteg a Next rucink, a Zara, A C&A, F&F, A Disney, márkátlan azt hiszem egy darab sincs! :) 3 gyerkőc van, nem vagyunk milliomosok, de nem is nélkülözünk, kicsivel átlag feletti színvonalon élünk.
12/15 anonim válasza:
Mi az itthon átlag felett élünk, igaz ezért apa csak 1 hétig van 1 hónapban. Mi liberot használunk-amit rendelek- sudo-t popsira, jonsonst furdetőnek mivel ezek váltak be a popsi törlő liberó. De a ruhákat bizományiban veszem vagy turizom, a gyerek játékoknak nagy része pedig száraztésztából készítettem, nem hiszem, hogy egy next ruha kényelmesebb mint bármi más.
13/15 anonim válasza:
Kezdjük hogy hogy konfekció ruha nem lehet jó minőségű.. még a H&M-ben is a leggagyibb anyagok vannak felhasználva. Nézz körbe egy divattervező szekrényében, utána már minden gagyi pláza ruha ócskának tűnik majd :D
14/15 anonim válasza:
Mi csak pampers pelust használunk (zöld), popsitörlőből csak a neogranormont. Tisztálkodószerekből a babé-t vesszük. Elég érzékeny a lány bőre, így váltogatni nem akarok, na meg magamnak is szeretem a minőségi cuccokat megvenni. Ruhák: Next, trimex meg egy csomó más ruha illetve rendelni szoktam a horgolt és csipkés ruhákat alkalmanként. Kajából még csak magunknak vásárolok, mert a kislányom 4 hónapos. Magunknak megvesszük a jó minőségű húst, zöldséget és gyümölcsöt meg vitaminokat, a kenyeret kenyérsütővel sütöm.
15/15 furiska válasza:
Régen érkezett ide hozzászólás, de vérlázítóak vagytok, vergődtök. Mi átlagosan élünk. Nővér+öntödei fizu, 3 gyerek. De képzeljétek, mi is jó minőségű ruhákat veszünk a gyerekeknek: H&M, Next, Adidas stb. Ezeket mindet úgy turizom. Egyrészt tetszenek, nem drágák, és nem jön szembe az utcán. Válogatott alapanyagokból főzök:) Kiválasztom az olcsó, de jó minőségűt, mert valahogy nem hiszek a méregdrága biocuccban, és a bébiételben sem. Mindent én főztem a kislányomnak is, aki most 14 hónapos. Pelenka Dada, ugyanolyan mint a Liberó, sőt, törlőkendő Rossman sajátmárkás, fürdető gyógyszertári. Egy szónak is száz a vége, nekünk számít a pénz, mégis megnézem, mit veszek. Ne hidjétek, hogy akinek kevesebb a pénze, annak az igénye és a minőség iránti érdeklődése is! Na most megyek és csinálok tejberizst, mert a bolti gagyi:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!