Gyerek első névnapja?
Másfél évesen volt neki a második, még azt sem tartottuk.
Igazából én az első születésnapját se akartam, de a nagyik nem bírták ki és vettek neki egy apróságot.
Első névnapot nem fogjuk tartani. A másodikat is inkább csak ürügyként, hogy összejöjjön a tágabb család, de kétlem, hogy külön kapna valamit.
Az első születésnap is szerintem ilyesmi lesz. Ajándékot még úgysem értékeli, a nagyszülők meg ünnepen kívül is vesznek neki néha ezt-azt.
Sőt, karácsonyra se tervezzük, hogy kapna bármit, szerintem neki bőven elég lesz, hogy nézheti a díszes karácsonyfát :) De a családtagok ajándékainak dobozait megkapja, van egy olyan gyanúm, hogy 9 hónaposan az fogja a legjobban érdekelni, meg a csomagolópapír :)
Mindig megtartunk minden név- és szülinapot.
Nem emlékszem már mit kapott az elsőre, de csak valami apróság volt. Nem az ajándék volt a lényeg, hanem, hogy összejön a család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!