Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit vigyek virágon kívül, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gabcsi001 kérdése:

Mit vigyek virágon kívül, az első randira? Vasárnap lesz a névnapja, mit vegyek neki, mert semmit sem találtam, semmi jó ötletem nincs!

Figyelt kérdés

Sokat beszéltünk az elmúlt 1 hónapban, és már vár!

Régebbről kicsit ismerem a lányt. Szerelmes vagyok bele! Azt hiszem ő is viszont érzi! 250km a távolság, de ez nem akadály!

#ajándék #első randira
2012. nov. 28. 09:04
 1/10 anonim ***** válasza:

De jó nektek :)

Én már lassan egy éve beszélgetek egy sráccal,facen,skypon,telefonon napi szinten és odavagyok érte...(ő is hasonló képpen ha nem így lenne nem hiszem,hogy egy éve húzná az agyam és ennyi időt pocsékolna rám) mégis fél a találkozótol,húzzuk halaszjuk az egészet és soknak találja a 140 km-t is ezért is fél belevágni :SSS

Na de mind1 ez az én problémám :)

A kérdésre válaszolva...nem kell szerintem semmi kolyabb ajándékot venned, én egy tábla csokinak is nagyon örülnék ha tőle kapnám :)

2012. nov. 28. 09:08
 2/10 anonim ***** válasza:

Ki mondta, hogy bármit is kéne vigyél első randira? Attól még, hogy kicsit ismeritek egymást az semmit nem jelent. Nem biztos, hogy lesz is valami a kapcsolatból. Majd akkor vegyél virágot, ha komolyabb, többször találkoztatok és/vagy lefeküdtetek.

28F

2012. nov. 28. 09:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Én nekem is nagyon tetszik egy lány,és ő is másik városban lakik(de ő nem olyann messze),fb-n szoktunk chetelni,és már mi is fogunk végre találkozni,és én egy szives nyakláncot vennék neki,arról mindig eszébe jutnák :)
2012. nov. 28. 09:13
 4/10 anonim ***** válasza:

1 szál virág elég.

szíves nyaklánc xd :D hát ez jó.

De első alkalomra xd.

2012. nov. 28. 09:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem elsőre te :D
2012. nov. 28. 09:19
 6/10 A kérdező kommentje:

Legalább egy szál vörös rózsa,az a minimum!Anélkül el se mernék indulni!

Ez valami kifejezés,arra hogy kell nekem! :)

Facen,és telón szoktunk beszélgetni,imádom a hangját,olyan kellemes szép csiripelős! :)

Esetleg még egy plüssmaci,a csokin és virágon kívül?

Csoki színkód Lila! :)Ismerősömet megbízta,hogy hozzon össze velem,de én megelőztem,mert imádni való egy leányzó!

2012. nov. 28. 09:22
 7/10 anonim ***** válasza:

Ne fárassz már, hogy ennyit se tudsz! Vörös rózsát a szerelmednek veszel, nem annak, akivel most randiztok először. Független attól, hogy te beleszerettél egy álomképbe a fejedben, mert ne jelents ki olyat, hogy szereted azt, akiről szinte semmit se tudsz, alig beszéltél!

Ha mindenképp ragaszkodsz a virághoz, akkor vegyél egy csokor liliomot. Az nem tolakodó, szép, és mindig bejön.

28F

2012. nov. 28. 10:35
 8/10 anonim ***** válasza:

"Egy rózsaszál, szebben beszél, mint a legszebb szerelmi vallomás."

Egy szál rózsaszín rózsa, és egy a tenyeredből elővarázsolt nagyon finom kis csoki. Kapsz érte egy puszit, biztosan.

2012. nov. 28. 10:39
 9/10 anonim ***** válasza:
nagy szar lesz a találkozás vége, mennyi ilyen randim volt...
2012. nov. 28. 12:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Kilenceske egy energia vámpír, ne hallgass rá.
2012. nov. 28. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!