Az ilyen ember minek szül gyerekeket?
Az interneten olvastam egy hirdetést, ahol aupaireket keresnek.
"Keresünk vidám, megbízható, dinamikus, precíz, alapos, lelkiismeretes, nem dohányzó házvezetőnőt hosszútávra. Feladata a ház rendeben tartása mellett a mosás-vasalás, főzés és gyerekfelügyelet 2 gyerekre (iskolás, óvodás)."
Másik hirdetés amin fennakadtam
"Hazvezetonot keresunk aki ellatja a ket kisgyerekunket , hazimunkat, fozes, mosas, takaritas, szabad szombat delelott 8-2es vasarnap delutan 2-8, vagy teljes szabad egy nap ahogyan szukseges nekunk. a fizetes 800 Can dollar es teljes ellatas, az utazas koltsegeit nem fedezzuk es hoszabb tavra szeretnenk egy kedves, vidam holgyet aki ek van energiaja ellatni a gyerekeket es a hazimunkat ..Akar azonnali kezdessel. eletkor 30-45 ha idosebb akkor jo kondicioban levo holgy aki energikus , szorgalmas. a valaszlevlekben kernem a kovetkezoket, fenykep, eletkor, csaladi hatter, elozo gyermekismeret, gyakorlat, nyelvtudas, es egy kevel sajat magarol, nem oneletrajz, hogy mi a celja, miert szeretne eljonni otthonrol, dolgozott e mar kulfoldon..stb min ket eves munkaviszony utan lehetseges szponzoralas ami canadai allampolgarsaggal jar.kerem ne jelentkezzen ha nem tudja fedezni az utazast /kb 800 dolar/ , ha nincs turelme a gyerekekhez, ha nem szeretne csinalni takaritast fozest mosast."
ha valaki se a gyerekeit nem bírja ellátni, se a legalapvetőbb házi munkát, mert rendet tenni nem tud, mosni, vasalni, főzni nem tud, akkor minek szült? És azért elég durva a munkaidő is, kétszer fél nap egy héten?...
"És azért elég durva a munkaidő is, kétszer fél nap egy héten?..."
Azt hiszem, félreértetted: a kétszer fél nap a szabadidő. Az összes többi a munkaidő.
te valamit baromira félreértesz, külföldön kb ki tudnak venni max 6-8 hetet szülési szabadságra, nem dekkolnak otthon 3 vet gyerekenként, mint ahogy nálunk egyesek 3-4 gyerek után csodálkoznak rá, hogy nem kapnak munkát.
a munkaidő teljesen normális, az, hogy a bejárónő takarít, attól még anyuka lehet a gyerekekkel
a gyerek sulibna vagy oviban van addig a házvezetönö rendbevágja a házat,hacsak nem palota akkor még szusszanni is van ideje szerintem.most komolyan ha tehetném én is fogadnék egy ilyet,attól még ha hazaérek nyugodtan lehetnék a gyerekemmel,és nem kellene semmi házimunkát csinálnom ezáltal is több idöm jutna agyerekre.
mert az mégis mivel jobb aki elviszi a gyereket suliba majd suli után szinte minden nap külön foglalkozásra..este vacsi és lefekvés...ez a szülö mivel jobb,mennyivel több idöt tölt a gyerekevél?és ehhez nem kell külföldre menni,,,
Kicsit savanyú a szőlő-érzésem van a kérdésedet olvasva... neked mennyivel drágább a boltban a kenyér attól, hogy van, akinél házvezetőnő főz és takarít? Meg au-pair foglalkozik a gyerekkel, amíg a szülők dolgoznak?
Fura az ilyen gondolkodás, mint a tiéd. Tényleg nem értelek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!