Mi történhet ha nincsen sterilizálva a cumisüveg?
Mivel nem steril, így esetleg valami baci lehet rajta, de mivel elmostad, tiszta azért erre kevés az esély inkább ez óvatosság szerintem.
Mikor még a kórházban voltunk bennem is megfordult ez a kérdés, mert bevittük sterilizálva a cumisüveget, amiből a tápszert kapta, de a többedik etetésre sem sterilizálták ki ott. Végül már szóltam, hogy azért mégiscsak.... Tehát végülis nem sterilből is ivott, ha úgy vesszük. De itthon sem sterilizáltam minden etetésre, csak napi egyszer. Persze elmosogattam!!!! minden etetés után, tehát tiszta volt.
Meg azért is jó az új dologokat sterilizálni mert mégicsak egy gyárba készült ahol ki tudja milyen baci, piszok lehetett.
Nem hinném hogy annyira bajt okoz szerintem fel van fújva amúgy ez a sterilizáljunk mindent dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!