Cumisüveg 1 év felett?
Figyelt kérdés
16 hónapos kisfiam már szinte mindenből iszik. A poharat még mondjuk csak az én segítségemmel, de a kubu waterrr kupakjából, csőrös itatókból, szívószállal simán iszik. (nekünk ez gond volt, mert egyedül Mam-os cumisüveget tudott használni.) Viszont én még reggel és este junior italt adok neki cumisüvegből. Nektek mikor szokott le, vagy szoktattátok le a cumisüvegről a gyerkőcötöket? Kíváncsi lennék a véleményetekre. 2 éves koráig szeretnék neki junior italt adni, ha elfogadja, igaz másfél éves kora után már csak este. Reggel már a tejjel fogok próbálkozni. Ti hogy csináltátok a leszoktatást? Köszönök minden értelmes választ!2014. febr. 17. 18:07
1/6 anonim válasza:
20 hónapos a fiam, reggel és este cumisüvegből issza a tejitalt. Nappal a vizet itatópohárból vagy pohárból issza. Nem tervezem egyenlőre leszoktatni.
2/6 anonim válasza:
23 hónapos a lányom, reggel este a junior tejitalt cumisüvegből issza, én sem tervezem, hogy elveszem mostanában, főleg hogy most kezdjük a bölcsit, ezt az örömöt nem veszem el tőle. Napközben kulacsból iszik egyébként, felügyelettel pohárból.
Egyébként pár hónapja kíváncsiságból rápróbáltam, hogy pohárból megissza-e, próbáltuk szívószállal is, mert úgy nagyon szeret inni, de botrány volt belőle :)
3/6 anonim válasza:
akire vigyázok kislány..ö 3 éves, cumisüvegböl iszik mindent! még mindig -baba tejet- kap este..vizet, üditöt...mindent abbol iszik...és persze pelenkázzuk..tiszta ciki.
4/6 anonim válasza:
A kisfiam 3 éves kora után valamivel hagyta el a reggeli-esti cumisüveget. Mivel addigra már természetesen réges-régen minden mást pohárból ivott, egyáltalán nem zavart. Úgy hagytuk abba, hogy szétrágta a cumifejet, én meg mondtam, hogy ilyen nagy fiúnak inkább nem vennék újat. :) Semmi probléma nem volt belőle.
5/6 anonim válasza:
nem tudom miért pontoztatok le, de szerintem a szülök szégyene, ha egy 3 éves gyerek cumisüvegböl issza a narancslevet, a cukros üditöket..ha még mindig 10 honaposnak valo tejpépet vagy mit kap...és még mindig pelenkázni kell....
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.nekem egyedül a junioritalt issza meg cumisüvegből, nappal semmi màst nem hajlandó abból inni.persze örülök neki.de ezek szerint akkor nem baj ha cumisüvegezünk.
2014. febr. 17. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!