Kismamák! Ti vesztek cumisüveget újszülött babátoknak előre? Ha igen, melyiket? Mekkorát? Mennyit?
Figyelt kérdés
2013. dec. 20. 18:12
1/9 anonim válasza:
Én nem akartam venni, de kaptunk ajándékba így volt cumisüvegünk. Anyatejes a babám, vizet próbáltam neki adni cumisüvegből, de csak pislogott rám, hogy mi a szöszt akarok tőle ezzel a vacakkal. Ennek ellenére én azt mondom hogy egy cumisüveg legyen azért otthon, elég egy kisméretű, egyszerű olcsóbb cumisüveg, mert ha szükség lesz rá akkor meg azonnal kell majd és nem lesz időtök cumisüveg után rohangálni. Cumit ne vegyetek úgy is lesz a Felicitas csomagban. Amit én nem akartam és végül nagyon örülök, hogy rábeszéltek az a kézi fejő. Kaptam egyet kölcsön, és úgy lett sok tejem, hogy eleinte minden szopi után lefejtem a tejem (5-10-20ml) és azt megitattam a babámmal pohárból. 6. napra már rengeteg tejem volt.
2/9 anonim válasza:
Még annyi, hogy azért kellene vízet innia a fiamnak mert még 8 hetesen is sárga. (pisivel, kakival ürül, a víztől többet pisilne)
3/9 anonim válasza:
Igen, üveg cumisüveget. 2 nagyot és 1 kicsit, Tefalt.
4/9 anonim válasza:
Én vettem, ha kell akkor a mellszívó cumisüvegét fogom használni míg veszünk. Ahhoz viszont vettem egy pótcumit.
6/9 anonim válasza:
Egy MAM anticolis cumisüveget vettem biztonsági tartaléknak, mert anno sok jót olvastam róla. De szerencsére nem kellett, de kidobott pénz sem: vízmérő "pohárnak" használom :)
7/9 anonim válasza:
Mi csak szülés után vettünk egy kis méretűt, mert sűrűn éhes a pici és ha megyünk valahova úgy könnyebb lenne. De sose fogadta el. Már 4 hónapos, néha megpróbáljuk, de nem tud vele mit kezdeni. Csak rágja és sír.
8/9 anonim válasza:
Én vettem a kisfiam születése előtt 2 db.-ot. Azóta a kisfiam 3 éves, és van egy 1 éves lányom, a cumisüvegeket egyszer sem használtuk. 6 hónapos korukig csak szopiztak, utána meg pohárból, vagy csőrös itatóból isznak.
9/9 anonim válasza:
Avent mellszívóhoz volt 2 cumisüveg adapter, azok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!